VIP NEWS

PUKLO DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO: Britney Spears javno isprozivala Christinu Aguileru zbog njenog gesta! (FOTO)

Planetarna muzička zvezda, Britney Spears se nedavno konačno odlukom suda uspela da oslobodi trinaestogodišnjeg starateljstva i kontrole koju je njen otac imao nad njom i njenim životom.

Međutim, sada nekoliko dana kasnije Britney je odlučila da se obračuna sa svima koji u ovom slučaju nisu stali na njenu stranu, a na njenoj listi se na iznenađenje mnogih našla i Christina Aguilera.

Naime, iako su godinama pokušavali da od ove dve muzičke dive naprave ljute rivalke, njih dve su ipak uspevale da sačuvaju svoje prijateljstvo.

Ipak, nedavni potez Christina je na jednom događaju svojim gestom jako naljutila Britney zbog čega je ona sada reagovala na društvenim mrežama.

Britney je objavila deo video snimka sa nedavno održanih 22. po redu dodele latino Grammy Awards i deo interviewa na kome se vidi kako Christina odbija da komentariše njen slučaj, što ju je povredilo, smatrajući ovaj postupak izdajom.

Volim i obožavam sve koji su me podržali… Ali odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju. 13 godina sam bila u korumpiranom i nasilnom zakonu, ali je ljudima to teška tema za razgovor? Ja sam ta koja je to prošla! Svi koji ste me podržali i o tome javno pričali, hvala vam… Da, ja sam važna – dodala je Britney čija je reakcija iznenadila mnoge s obzirom na to da ju je Christina pre nekoliko meseci podržala u borbi za slobodu.

Christina je svojevremeno na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju sa Britney uz opis:

Neprihvatljivo je da bilo koja žena, muškarac ili ljudsko biće ne može kontrolisati vlastiti život, odnosno da ne može živjeti onako kako želi. Biti ušutkivan, ignorisan ili zlostavljan od onih koji su vam ‘najbliži’ je najgora i najtužnija stvar koju mogu zamisliti. Posledice kakve takvo nešto ostavlja na nečiju psihu nisu i ne trebaju biti zanemarene.