VIP NEWS

RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA SE NASTAVLJA, STIGLA NOVA PRESUDA: Totalni preokret u brakorazvodnoj parnici Johnny Depp-a i Amber Heard!

Slavni holivudski glumac, Johnny Depp izašao je kao pobednik u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge, Amber Heard.

Naime, samo godinu dana nakon venčanja, Amber je 2016. godine podnela zahtev za razvod braka optuživši Johnnyja za nasilje.

Glumac i njegovi advokati negirali su optužbe tvrdeći da njegova supruga pokušava da profitira finansijskom odštetom, a nedugo nakon toga je postignuta je nagodba od sedam milona dolara, za koju je Amber tvrdila da će je donirati Američkoj uniji građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Johnny Depp već neko vreme pokušava da sazna da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje, a njegov advokat Andre Caldecot tvrdi da je obećana donacija “proračunata i manipulativna laž”, koja je “od samog početka imala cilj uništiti njegovog klijenta”. On je takođe naveo i da je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. kontaktirala glumčevog poslovnog savetnika kako bi ih obavestila da Amber nije izvršila nikakva plaćanja.

Sudija iz Njujorka sada je delimično usvojio zahtev glumčevog pravnog tima te će zahtevati od Američke unije za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju je li Amber ispunila deo nagodbe. Ako se ustanovi da nije donirala novac, Johnny Depp i njegov advokatski tim imaće snažan dokaz protiv nje u svoju korist.