VIP NEWS

RAZBESNELA JAVNOST I POSTIDELA VODITELJKE ZBOG SRAMNIH KOMENTARA: Holivudska glumica izvređala Srbiju i srpski narod! (FOTO+VIDEO)

Američka glumica, Elizabeth Olsen, je tokom nedavnog gostovanja u emisiji “Keeping Secrets“, između ostalog, govorila o snimaju filma u Srbiji.

Međutim, ono što je mnogima zaparalo uši jeste to što je u jednoj od izjava tvrdila da “Nema razloga da bilo ko poseti Srbiju“, kao i da u Srbiji “Nema ničeg jedinstveno srpskog, pošto Srbija postoji tek trinaest godina“.

Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju rekla je ona tokom razgovora, dodajući da “nema razloga da bilo ko dođe u Srbiju“.

Ona je istakla i da je u Srbiji snimala par meseci, te da je bila slobodna samo nedeljom i da je tada imala prilike da upozna državu i kulturu.

Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan – zaključila je ona.

Ne razmišljajući da i u Srbiji postoje ljudi koji prate njen lik i delo, glumica je na ovaj način uvredila i državu i stanovništvo, a brojni korisnici društvenih mreža joj nisu ostali dužni zbog ovoga, pa su masovno počeli da je prozivaju.

Ne znam zašto se čudite što Elizabeth Olsen misli da je Srbija postojala samo 13 godina, likuša je iz Amerike i to vam sve objašnjava – jedan je od komentara.

Pih koliko mi se zgadila – glasi još jedan od komentara.

Hoće li nas više ove poznate ličnosti ostaviti na miru. Prvo Dua Lipa, sad i Elizabeth Olsen. Bavite se malo svojim karijerama – poručio je još jedan od korisnika.

Osula se od gluposti i neznanja. Upravo sam saznala  da igra lik iz Novog Pazara koji je osnovan 1461. godine, bukvalno pre nego što je Amerika uopšte otkrivena (+ u tom području ima mnogo istorijskih znamenitosti, najstarija crkva datira iz 9. veka), njeno neznanje je bez ograničenja – samo je još jedan u nizu komentara.

Voditeljke su se nasmejale na njenu konstataciju dodajući da milioni Srba gledaju njihovu emisiju, pa su ovom prilikom pozdravile svoje gledaoce.