LIFESTYLE VIP NEWS

RAZLOG JE KRAJNJE SUROV: Otkriveno zašto Khloe Kardashian nikada nije prisustvovala Met Gala događajima! (FOTO)

Jedan od najprestižnijih modnih događaja, Met Gala je ponovo okupio najpoznatija imena iz sveta showbizz-a, a na listi zvanica se ni ove godine nije našla Khloe Kardashian.

Ona nikada nije bila gost na ovom događaju, te su se mnogi godinama pitali koji je razlog njenog nepojavljivanja. Međutim, sada je konačno i otkriven pomalo surov razlog.

Naime, poznato je da Anna Wintour, glavna urednica modnog časopisa “Vogue”, detaljno bira popis gostiju, a kako prenosi “The Sun” ona misli da Khloe Kardashian nije dovoljno popularna kako bi prošetala crvenim tepihom.

Iako njeni profili na društvenim mrežama broje stotine miliona pratilaca, po mišljenju Anne Wintour, reality zvezda navodno ne ispunjava uslove za A-listu zvezda koje se pozivaju na čuvenu Met Galu, te se, kako prenose svetski mediji, nalazi na C-listi.

Ovo je razljutilo mnoge fanove porodice Kardashian, koji su se besni na Twitteru pokrenuli raspravu o tome kako je moguće da Khloe pripada C-listi.

Podsećanja radi, pored Khloe, ni najstarija sestra Kourtney Kardashian nikad nije bila gost na Met Gali, dok je Kim je prvi put prisustvovala 2013. godine, kao pratnja svog supruga Kanye Westa, nakon čega je narednih godina pozvana i kao gošća, uz majku Kris i sestre Kendall i Kylie.

View this post on Instagram

A post shared by kendall (@keeendalljeeenner.x)

Na ovogodišnjem Met Gala događaju su iz čuvene reality porodice Kardashian-Jenner bile prisutne: mama Kris Jenner i njene ćerke Kendall Jenner i Kim Kardashian. Najmlađa članica ovog klana, Kylie Jenner ovog puta nije mogla da prisustvuje, s obzirom da je u poodmakloj trudnoći.

Kako prenose svetski mediji najstarija članica porodice Kardashian-Jenner, Kourtney Kardashian je prvi put dobila poziv za Met Galu 2019. godine, što je navodno odbila kako bi se solidarisala sa svojom mlađom sestrom, Khloe.