LIFESTYLE

RAZOČARAO FANOVE: Jason Momoa iznenada promenio fizički izgled! (VIDEO)

Slavni holivudski glumac, Jason Momoa, koji je osvojio publiku širom sveta svojim specifičnim izgledom, je razočarao svoje brojne fanove širom planete objavivši video na društvenim mrežama u kojem je pokazao da je dugu kosu, po kojoj je bio prepoznatljiv, skroz skratio.

Naime, Jason se javnosti prvo tajanstveno pokazao držeći svoje uvojke u ruci, a zatim je objasnio razlog svoje odluke da se ošiša i ostavi jednu tanku pletenicu na potiljku.

Aloha, svima – pozdravio je Jason svoje pratioce, nastavivši:

Kratim kosu, radim to iz protesta zbog korišćenja plastike za jednokratnu upotrebu. Umoran sam od tih plastičnih flaša. Moramo prestati s tim. Plastične viljuške? Svo to sr*nje…

U video snimku koji je objavio Jason Momoa je naglasio kako je osetio potrebu da učini nešto šokantno, kako bi podigao svest o tome da ljudi i dalje, bez previše razmišljanja, posežu za plastikom za jednokratnu upotrebu.

Sve to ide u našu zemlju, ide u naš okean. Video sam u moru mnogo tužnih stvari. Zato vas molim da učinite sve da eliminišete plastiku za jednokratnu upotrebu iz svog života. Pomozite mi! – istakao je on.

Nakon što je podelio ovaj video snimak, usledile su brojne reakcije fanova. Jedni su bili oduševljeni što Jason pokazuje zalaganje za ekologiju, dok su drugi bili razočarani što je popularni glumac promenio fizički izgled.

Pogledajte i procenite sami…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jason Momoa (@prideofgypsies)