VIP NEWS

REČI KOJE TERAJU NA SUZE: Severina poslala emotivnu poruku uoči koncerta u Zagrebu! (FOTO)

Regionalna muzička zvezda, Severina Kojić večeras će održati koncert u zagrebačkoj Areni, a ovim povodom je objavila fotografiju iz aviona sa emotivnom porukom, koja je raznežila mnoge.

Naime, Severina se ovim putem zahvalila svima koji su mislili na nju u najtežim trenucima.

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu… Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome… Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji – napisala je pevačica i dodajući: – Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav.

View this post on Instagram

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu… Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić… Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas ❤️ I molim vas, večeras samo veselje i ljubav… #theshowmustgoon #magictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas  I molim vas, večeras samo veselje i ljubav– zaključila je Seve.

 

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment