VIP NEWS

ROĐENDANSKA ŽURKA KOJA JE NADMAŠILA SVE DO SADA: Cardi B i Offset priredili ćerki rođendan za pamćenje! (FOTO+VIDEO)

Svetska rap zvezda, Cardi B i njen suprug Offset proslavili su treći rođendan svoje naslednice Kulture, organizujući žurku za pamćenje na kojoj im mogu pozavideti i najbogatije ličnosti na planeti, s obzirom da nisu štedeli novac za ovaj poseban događaj.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Kako prenose svetski mediji ova raskošna proslava nadmašila je i čuvene proslave koje su do sada organizovale sestre Kardashian.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Kulture je za ovu priliku nosila roze haljinu sa krunom, u stilu princeze, a na zabavu koja se održavala u improvizovanom dvorcu, je stigla u kočiji sa mamom i tatom.

Slavljenicu je na zabavi dočekao i poni koji je imao prikačen “zlatni rog”, pa je izgledao kao jednorog iz bajke.

U kutijama koje su bile raspoređene svuda nalazile su se devojke koje su izgledale kao Disney princeze, a kojima su mališani posebno bili oduševljeni.

U stilu raskošne proslave i rođendanska torta je bila veća od prisutne dece na zabavi.

Cardi je na radost miliona pratilaca putem svojih društvenih mreža delila najzanimljivije trenutke sa proslave u čast njene naslednice, čime nikog nije ostavila ravnodušnim.

I stariji su se opustili u jednom trenutku, te su počeli da tverkujuju, a posebnu pažnju su privukli video snimci na kojima Cardi B i Offset igraju “prljavi ples”.