PROMO

ROĐENDANSKI POKLON ZA PUBLIKU: Anastasija Ražnatović objavila dve nove pesme! (VIDEO)

Mlada muzička zvezda, Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 23. rođendan, a na ovaj poseban dan odlučila je da obraduje i svoju publiku.

Naime, posle duže pauze izazvane pandemijom korona virusa Anastasija je na oduševljenje mnogih objavila dve nove pesme “Izvini” i “Gotovo“.

Spot za pesmu “Izvini” inspirisan je kultnim filmom “Niske strasti”, dok je spot za pesmu “Gotovo” u tinejdžerskom duhu.

Za razliku od pesme “Gotovo”, koja je snimljena još prošle godine, “Izvini” je nastala pre nekoliko nedelja.

Mislim da će se videti i osetiti koliko sam bila nadahnuta i dok sam snimala u studiju i kasnije, kada smo radili spotove. Nadam se da će se publici dopasti koliko i meni, a ja sam prezadovoljna – istakla je Anastasija otkrivši u kojoj se pesmi više pronalazi:

Svaka devojka može da se prepozna u stihovima iz obe pesme, samo zavisi u kojim. Budući da se u “Gotovo” radi o patološkoj vezi, a da je moja, srećom, vrlo normalna i stabilna, ne mogu da kažem da se u njoj baš pronalazim. Međutim, imajući u vidu da sam je ja napisala, sigurno je da sam umela da zamislim kako bih se ponašala da sam se našla u takvom odnosu. Što se tiče “Izvini”, najbliži su mi stihovi: “Ja jesam fina, al’ do neke granice, a posle toga samo lete varnice” – zaključila je ona.