VIP NEWS

ROMANTIČNA VERIDBA NA MESTU NA KOM SU SE UPOZNALI: Machine Gun Kelly zaprosio Megan Fox! (VIDEO)

Jedna od najlepših glumica današnjice, Megan Fox i popularni reper, Machine Gun Kelly su se verili, a radosne vesti su odmah ponosno podelili sa javnošću putem svojih profila na društvenim mrežama.

Oduševljena Megan je ispo svoje objave dodala opširan opis u kojem je istakla kako su veridbu proslavili tako što su “pili krv jedno od drugoga”.

U julu 2020. sedeli smo ispod ovog stabla. Tražili smo magiju. Nismo bili svesni boli sa kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom vremenskom periodu. Nesvesni posla i odricanja koje bi odnos zahtevao od nas, ali opijeni ljubavlju. I karma. Nekako godinu i po kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam ikada mogla da zamislim, pitao me je da se udam za njega. I baš kao u svakom životu pre ovog, i kao u svakom životu koji će ga slediti, rekla sam da… i onda smo pili krv jedno drugome –  dodala je lepa glumica uz kratak video snimak na kojem se vidi trenutak kada je njen kleknuo ispred nje.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Kako svojom pojavom od samog starta privlače pažnju, popularni par je i veridbom ponovo uspeo da izazove more reakcija njihovih fanova.

“Da, u ovom i u svakom životu.” Ispod istih grana pod kojima smo se zaljubili, vratio sam je da je zamolim da se uda za mene. Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stephen Websterom da budu dva: smaragd (njen kamen rođenja) i dijamant (moj kamen rođenja) postavljen na dve magnetske trake od trnja koje se spajaju kao dve polovine iste duše formirajući srce koje je naša ljubav – dodao je Machine u opisu videa na kojem Megan ponosno pokazuje svoj verenički prsten na ruci.

Machine Gun Kellu je zaprosio Megan Fox na plaži Ritz-Carlton Dorado u Portoriku.