VIP NEWS

SA GODINAMA SU DOŠLE I PROMENE IZ KORENA: Deniz Baysal progovorila o životnoj prekretnici i majčinstvu! (FOTO)

Popularna turska glumica, Deniz Baysal je u nedavnom interviewu ekskluzivno progovorila o svom životu, te svojim priznanjima nikog nije ostavila ravnodušnim.

Naime, ističući da kako joj 30-te godine prekretnica u životu, Deniz je otkrila:

Mislim da postajem svesnija svoje ženskosti i počinjem da cenim svoju vrednost. Počela sam da brinem o sebi i više ulažem. Osećam se tako dobro, volela bih da sam to osetila u svojim dvadesetim.

Lepa glumica tvrdi kako joj se u proteklih nekoliko godina život promenio iz korena:

Bilo da sam na setu ili u privatnom životu, bila sam krhka, bila sam previše skromna. Bila sam neko ko nije mogao da se izbori za sebe. Sada sam to sve razvila. Sada mogu da kažem “stop” kada neko pokuša da pređe moju granicu. I to mi se sviđa.

Njeno priznanje da trenutno ne planira da ima decu je iznenadilo mnoge, ali je Deniz za to imala racionalno objašnjenje:

Ovo je zapravo pomalo komplikovano i specifično pitanje. Moje telo, moja odluka. Malo kasno sam otkrila sebe, svoju slobodu, kasno sam shvatila svoju vrednost. Mislim da je to loše za dete. Ne želim tu odgovornost. Želim da radim i provodim vreme sa Barisem, neka Bog da onima koji to žele. Možda ću se predomisliti za godinu ili dve, ali sada su nam moji nećaci dovoljni – zaključila je ona.