VIP NEWS

SADA JE ZVANIČNO: Hande Erçel i Kerem Bürsin su u vezi! (FOTO)

Glavni glumci popularne turske serije “Sen Çal Kapımı“, Hande  Erçel i Kerem Bürsin zajedno su boravili na Maldivima gde su odmarali tokom pauze u snimanju, a pojedini trenuci sa ove egzotične destinacije koje su delili sa pratiocima na društvenim mrežama privukli su posebnu pažnju.

Naime, Kerem je  podelio romantičnu fotografiju zalaska sunca, a na kojoj se videla silueta žene dodavši:

Prelep pogled na prelepom mestu sa prelepom ženom – što je izazvalo lavinu komentara radoznalih pratilaca koji su odmah počeli da nagađaju o kojoj devojci je reč.

Nedugo nakon toga, Hande je objavila fotografiju predivne plaže na kojoj se vidi muškarac Keremove građe koji pozira leđima okrenutim kameri: – I ti, B – dodala je ona uz fotografiju, nakon čega je već bilo jasno da je na ovaj način uzvratila Keremu na njegovu objavu.

Iako zvanična potvrda popularnog para još uvek nije stigla, tada je već svima bilo jasno da je njih dvoje u vezi.

Međutim, najnovije fotografije koje su nastale na aerodromu, po njihovom povratku u Tursku, a na kojima se jasno vidi kako se Hande i Kerem drže za ruke, definitivno su stavile tačku na nagađanja i potvrdile ono o čemu se spekulisalo već duže vreme.

Iako se o njihovom odnosu dugo nagađalo, ovo je definitivno obradovalo milione njihovih fanova, kao i verne gledaoce serije “Sen Çal Kapımı”.