LIFESTYLE

SAMO SEDAM MESECI NAKON KUPOVINE: Iggy Azalea prodaje imanje zbog sukoba sa komšijom! (FOTO)

Planetarno popularna rap zvezda, Iggy Azalea nedavno je odlučila da proda svoju raskošnu vilu u Hidden Hills naselju u predgrađiu Los Angelesa  za oko 6,2 miliona dolara.

Naime, kako se spekuliše želja reperke da donese ovu odluku je motivisana sporom sa jednim od njenih komšija, koji se protivio renoviranju koje je ona planirala.

Kuća Iggy Azalee je izgrađena u stilu ranča. Napravljena je od drveta i cigle, a na imanju se nalazi i velika kuća za goste.

Glavna vila ima 5 spavaćih soba i 5 kupatila i profesionalnu kuhinju, dok centralna spavaća soba ima garderober i kupatilo sa velikom kadom. U sklopu vile se nalaze još 3 spavaće sobe i radna soba.

Kuća za goste sadrži 1 spavaću sobu i 1 kupatilo i kompletnu kuhinju. Na spratu se nalazi potkrovlje, prostor za vežbanje i kancelarija, dok se napolju nalaze kameni bazen i spa, sportski teren i garaža za 4 automobila.

Iggy je planirala da renovira imanje, kao i da sruši kuću za goste, kako bi napravila jednu ogromnu vilu, međutim, to je smetalo jednom od njenih komšija koji živi u neposrednoj blizini, zbog čega je reperka, kako prenose mediji, tokom protekle godine sa njim bila u sukobu, te je navodno zbog toga odlučila da proda imanje.

Pogledajte…