PROMO

SARADNJA KOJA JE IZAZVALA ODUŠEVLJENJE PUBLIKE: Sara Jo i Edita Aradinović objavile dugoočekivani duet! (FOTO+VIDEO)

Mlade muzičke zvezde, Sara Jo i Edita Aradinović bacile su u trans svoju publiku najavši duetsku pesmu “Varalica“, koja je konačno ugledala svetlost dana.

Pesmu je napisala Edita, što je Saru oduševilo i motivisalo da se nakon duže pauze vrati na scenu upravo sa ovom pesmom.

Početkom godine me dočeka poruka Edite Aradinović na Instagramu. Wooo – pomislih, kao da je znala koliko dugo priželjkujem moćni, ženski duet – je l’ ovo neki znaaak?

Rekla mi je da ima jednu pesmu koja je već dugo “u fioci” i da njena mama (carica univerzuma) tvrdi da je to savršena pesma za nas. Isključivo i samo za nas dve! Well… izgleda da je mama itekako bila u pravu.
Posle prvog slušanja smo se, bez preteranog razmišljanja, upustile u čitav proces, ni približno sluteći šta nas zapravo očekuje narednih nekoliko meseci.

Iako sam mislila da sam dovoljno upoznata s šarolikosću njenog talenta, zajednički rad na pesmi mi je pomogao da shvatim koliko tek ima da pruži svojoj publici. A ko bi bolje dočarao celu priču nego the queen herself  Kukla?

Pozovem je na neobaveznu kafu u kraju, sutradan dobijem prezentaciju sa 25 strana scenarija. I tako smo dan po dan, sa mnogo strpljenja, želje i volje, izgurali jednu ooozbiljnu ideju. I to tradicionalno, u porodičnoj atmosferi uz moje – otkrila je Sara nakon premijere pesme.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial)

Već prva vest da je moguća saradnja između ove dve umetnice izazvala je ogromnu pažnju.

Na fotografiji kojom najavljuju saradnju, Sara Jo i Edita su u raskošnim kostimima koji asociraju na Mariju Antoanetu.

Nekima je čak zaličilo na Madonin čuveni nastup iz devedesetih za pesmu “Vogue”, nekima na kostime iz filma Marija Antoaneta iz 2006. godine, ali ono što je sigurno jeste da se sigurno radi o autentičnom video spotu i vizuelno upečatljivom muzičkom projektu, iza kakvih i inače stoje ove dve dame.

Spot je režirala slovenačka rediteljka Kukla, dok je direktor fotografije naš proslavljeni reditelj Lazar Bogdanović, koji već potpisuje Sarine i Editine spotove.Pesma je nastala u produkciji Bassivity, a tekst i muziku potpisuje Edita.

Uživajte…