VIP NEWS

SITUACIJA KOJA JE POKRENULA LAVINU KOMENTARA: Isplivao video snimak na kome princ Harry ugovara posao za Meghan! (VIDEO)

Nakon što je objavljeno da je Vojvotkinja od Sussex-a, Meghan potpisala ugovor sa jednom od najvećih svetskih medijskih kuča za poroizvodnju zabavnog programa, Disney, odnosno da će posuditi glas liku iz crtanog filma, britanski mediji su iskopali video snimak iz jula prošle godine, na kome se vidi njen suprug Harry koji razgovara s Bob Iger-om, šefom Disney-ja.

Naime, radi se o snimku koji je zabeležio jedan od fanova, a koji je nastao na londonskoj premijeri “The Lion King – Kralj lavova”. Dok je princ izmamljivao posao za suprugu, ona je razgovarala sa Beyonce i Jay Z-jem.

Znate li da ona pozajmljuje glas? – pitao je Harry Igera.

Ozbiljno? – odgovorio je Iger.

Da li ste to znali? Izgledate iznenađeno. Ozbiljno je zainteresovana za to – nastavio je uporni Harry.

Naravno, voleli bismo da probamo – odgovorio mu je šef Disney-ja koji je očigledno odlučio da zgrabi jedinstvenu priliku.

Podsećanja radi, Meghan je pristala na angažman nakon što su ona i Harry u sredu šokirali javnost i neočekivano otkrili da se povlače sa dužnosti kraljevske porodice kako bi postali finansijski nezavisni i kako bi se delimično preselili u Severnu Ameriku.

Još uvek nije poznato kom liku će Meghan pozajmiti glas, a Disney će sva sredstva donirati humanitarnoj ustanovi za zaštitu slonova Elephants Without Borders.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment