VIP NEWS

SLAVNI DIZAJNER ŠOKIRAO JAVNOST POTRESNOM OBJAVOM: Olivier Rousteing posle godinu dana progovorio o tragediji koju je preživeo u sopstvenom domu! (FOTO)

Proslavljeni dizajner i kreativni direktor modnog brenda “Balmain”, Olivier Rousteing je preživeo pravi košmar nakon što je u njegovoj kući eksplodirao kamin.

Naime, tek godinu dana nakon ovog nemilog događaja Olivier je otvorio dušu i po prvi put progovorio o tome kroz šta je sve prošao tokom ovog perioda.

On je objavio fotografije nesreće koja ga je zadesila istakavši kako je tokom perioda njegovog oporavka bilo momenata kada su ga ljudi ismevali, te se plašio da će mu možda ožiljci značajno uticati na imidž koji je izgradio.

Ovo je bilo pre godinu dana. Sada, konačno sam spreman da podelim sve ovo. Predugo sam to krio i vreme je da znate. Pre tačno godinu dana, kamin u mojoj kući je eksplodirao. Sledećeg jutra sam se probudio u Parizu u bolnici. Profesionalci koji su u to vreme imali COVID pacijente brinuli su i o meni – započeo je dizajner svoju priču.

Uradio sam sve da sakrijem ovo od što više ljudi, čuvao tajnu sa prijateljima i timom. Da budem iskren, ne znam zbog čega me je toliko bilo sramota, možda zbog opsesije savršenstvom koje je poznato u modi, kao i ličnih nesigurnosti. Dok sam se oporavljao, radio sam dan i noć i pravio kolekcije, a krio ožiljke pod maskama, rolkama, dugim rukavima i prstenjem – istakao je Olivier zaključujući:

Shvatio sam da je moć društvenih mreža da pokažete ono što želite. To je naš novi svet. Sada, godinu dana kasnije ja sam izlečen, srećan i zdrav. Sada shvatam koliko sam blagosloven. Počeo sam novo poglavlje sa osmehom na licu.