VIP NEWS

SLOMLJEN NAKON TRAGIČNOG DOGAĐAJA: Travis Scott plaća troškove sahrana žrtava sa svog koncerta i pomaže svima koji su bili prisutni! (FOTO)

Planetarno popularni reper, Travis Scott objavio da će platiti troškove sahrana za osam osoba koje su izgubile živote u stampedu tokom njegovog koncerta na festivalu “Astroworld” u Hjustonu.

Naime, Travis je saopštio da će nastaviti da pruža podršku porodicama nastradalih, te se takođe udružio i sa online psihološkim udruženjem BetterHelp kako bi svi koji su prisustvovali ovom tragičnom događaju dobili pomoć koja im je potrebna.

Ovo je samo jedan od mnogih koraka koje planiram da učinim kako bih pomogao onima koji tuguju da prebrode ovo razdoblje i da se oporave – istakao je on dodajući kako otkazuje najavljeni koncert koji je trebalo da se održi uskoro, uz obećanje je da će svima vratiti novac za kupljene karte.

Podsećanja radi, tokom stampeda na koncertu Travis Scotta na festivalu Astroworld u Hjustonu poginulo je osam osoba, dok je više njih povređeno. Do tragedije je došlo kada se publika za vreme nastupa počela da se približava bini nakon čega je koncert prekinut.