VIP NEWS

SPEKTAKL NA ROĐENDANSKOJ ŽURCI LEGENDARNOG FUDBALERA U MILANU: Nada Topčagić se pojavila na proslavi 40. rođendana Zlatana Ibrahimovića pa mu zapevala “Jutro je”! (FOTO+VIDEO)

Slavni fudbaler, Zlatan Ibrahimović, proslavio je svoj 40. rođendan u jednom od prestižnih hotela u Milanu, a kao gost iznenađenja na njegovoj rođendanskoj žurci se pojavila, ni manje, ni više nego legendarna srpska pevačica, Nada Topčagić.

Naime, poznato je da je Zlatan veliki ljubitelj Nadinog hita “Jutro je” uz čije zvuke se pojavio kao specijani gost na čuvenom muzičkom festivalu “Sanremo” u martu, te je svojim neobičnim muzičkim odabirom je zapalio svetsku a i domaću javnost.

Međutim, kako bi mu se odužila za ovaj nesvakidašnji gest, Nada je pronašla idealan trenutak da mu priredi iznenađenje, te se pojavila na proslavi njegovog 40. rođendana.

U trenutku kada je Zlatan ulazio u hotel, Nada se latila mikrofona te je na oduševljenje prisutnih specijalno za slavljenika zapevala svoj hit “Jutro je”, što je propraćeno aplauzima.

Prijatno iznenađen, fudbaler nije skidao osmeh sa lica te se odmah uputio ka pevačici i zagrlio je.

Ona je fudbaleru ovom prilikom poklonila portrete sa njegovim likom.

Međutim, vidno oduševljeni Zlatan nije ostao dužan popularnoj pevačici, pa joj je darovao svoj dres sa potpisom.

Nada se na proslavi organizovanoj samo za porodicu i najbliže prijatelje fotografisala i sa Zlatanovom suprugom Helenom i sa njihovim sinom.

Pored slavnog fudbalera i njegove porodice na slavlju su bili i Zlatanovi bliski prijatelji i kolege Paul Pogba i Olivier Giroud, pa je se Nada fotografisala i sa njima.

Podsećanja radi, Nada Topčagić je jednom prilikom rekla da nije mogla da spava od sreće nakon što je Zlatan Ibrahimović početkom marta na scenu italijanskog festivala “Sanremo” izašao uz uvodne taktove njene pesme “Jutro je”.