HOROSKOP

SPREMITE SE: Mesečni horoskop za novembar!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao – Vaša najsmelija maštanja mogu se ostvariti. Da ne biste doživeli razočaranje, naročito u finansijskom pogledu ili da se ne biste osetili prevarenim, napravite dogovor sa nekim vatrenim znakom ili sa nekim Jarcem. Lakše možete da uspostavite komunikaciju sa potencijalnim poslovnim partnerima. Sve poslove i dogovore koje budete sklopili u ovom periodu mogu biti za vas početak nove, veoma uspešne saradnje, ma čime da se bivite. Možete započeti veoma uspešnu saradnju sa strancima. Neki od saradnika mogu vam okrenuti leđa, mogu odustati od ranijih dogovora a vaši troškovi se mogu povećati ako se na vreme ugovorom ne obezbedite da do toga ne dođe. Izuzetno ste ambiciozni i u stanju da pokažete dobre organizacione sposobnosti.

Ljubav – Vaš društveni život biće veoma naglašen i bićete spremni da se možda upustite i u paralelnu vezu, naročito ako ste veoma mladi ili dugo u braku ili ste u zrelim godinama. Početak perioda bi mogao doneti izvesne tenzije u odnosima sa Jarcem ili Ribama, Škorpijama. Partner vam može postaviti uslove koje nećete biti spremni da ispunite baš tako rado. Možete da svojim šarmom zavedete koga poželite ali mogući su nesporazumi jer možete biti pomalo lakomisleni, pa se situacija može prilično iskomplikovati. Poslednjih pet dana ovog perioda do budite posebno oprezni i ne pravite nerealne planove u vezi sa zajedničkim životom. Ako ste skloni tajnim vezama, naročito sa nekim ko živi u inostranstvu, pazite da ne postanete predmet priča, naročito ako se radi o poznatoj osobi ili ako ste vi na neki način prisutni u javnosti.

Zdrvalje – Pazite na grlo.


BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Posao- Jedan od povoljnijih perioda, naročito ako ne budete gubili mnogo vremena na periferne poslove i ako se usredsredite na ono čime nameravate da se bavite bar u sledećih nekoliko godina. Ovo bi mogao biti na neki način period vašeg trijumfa. Moguća su nekakva zakašnjenja u isplati, malo teža komunikacija sa saradnicima, naročito sa novim saradnicama, zavist i mnogo toga sa čime ste inače bili u poslednje vreme suočeni. Ipak, u finansijskom pogledu ne bi trebalo ništa loše da krene, naprotiv. Uz malo više upornosti i spremnosti da se dogovarate sa drugim Bikom, Vagom, Devicom ili Škorpjom zavisi i vaš napredak na poslu i uvećanje finansija. Prvi dani perioda posebno su povoljni za aprilske Bikove, možete napraviti dogovor sa nekom Škorpijom, Rakom, Jarcem ili Ribama o dugoročnoj saradnji, nezavisno od dekade u kojoj ste rođeni. Osećate pojačanu ambiciju i imate neverovatan elan za rad kao i spremnost da se izborite za ono što smatrate da vam pripada. Moguć je uspeh u radu sa strancima i ako budete sklopili dugoročan posao, možete očekivati izuzetno dobru zaradu. Ovo je dobar period za umetnike, posebno za muzičare ili arhitekte, slikare. oguće je neko priznanje koje intimno priželjkujete sa veoma visokog nivoa.

Ljubav – Mnogi Bikovi su okupirani razmišljanjima o braku, proširenju porodice, rešavanju stambenog pitanja i zaista ta tema bi mogla biti od ključnog značaja za većinu predstavnika vašeg znaka. Situacija na ljubavnom planu ne samo da se odvija nabolje nego ste jedan od najuspešnijih znakova kada je ljubav u pitanju. Dame Bikovi mogu se osetiti pomalo zanemarenim od strane partnera, naročito ako vam se dopada ambiciozna osoba koja prioritet daje poslu. Ipak, većina dama Bikova može da računa na vezu sa stabilnim partnerom a one koje su slobodne mogu biti predmet udvaranja nekadašnjeg partnera ili će biti u prilici da započnu vezu sa poslovnim partnerom. Ako ste gospodin Bik, verovatno vam je pružanje finansijske stabilnosti i podrške partneru jedan od načina na koji pokazujete svoju privrženost njemu i to vas ispunjava zadovoljstvom. Malo koji gospodin Bik je slobodan a to je onda samo zato što je to njegov izbor. Jarac, Škorpija ili Devica mogu biti sjajni partneri a pomalo komplikovan odnos možete imati sa drugim Bikom ili nekom Vagom. Dame Bikovi mogu ući u pomalo komplikovanu vezu sa jednom Škorpijom, Rakom ili Jarcem. Većina predstavnika vašeg znaka ima afinitet prema nekom ko se bavi javnim poslom ili je na neki način prisutan u javnosti.

Zdravlje – Moguć manji nazeb.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao- Prvih petnaest dana perioda morate da se potrudite da učinite maksimalno koliko možete za svoj status na poslu, naročito ako ste na istom radnom mestu oko godinu dana, jer je neko voljan da vas unapredi. Ipak, mnogo toga se odvija mimo vašeg znanja, imaćete utisak da se igraju mnoge zakulsine igre i verovatno ćete biti u pravu, a to se može loše odraziti na vaše poslove, naročito ako radite u privatnoj firmi a rođeni ste u prvoj dekadi znaka. Imate utisak da je sada momenat da hvatate zalet i trebalo bi da prihvatite ponudu koju možete dobiti, moguće od Jarca, Vage ili Ovna. Devica će vam dati na znanje da vas izuzetno ceni i da joj je stalo do saradnje sa vama. Finansijska situacija se popravlja jer ćete, naročito ako se bavite privatnim poslom, tačno osetiti u koji posao treba da uložite novac. Možete dobiti poslovnu ponudu koja će biti veoma privlačna ali ipak dobro razmislite da li treba da ulazite u neke nove aranžmane. Posle kreću naporni dana u toku kojih možete imati pad koncentracije i možete brzopleto donositi odluke koje neće biti tako mudre niti će rezultirati u dobrim poslovima. Poslednjih pet dana perioda ne bi trebalo da ulazite u nesmotrene finansijske transakcije, naročito ne sa Rakom, Vagom ili Škorpijom.

Ljubav – Ako ste rođeni krajem znaka, početak perioda donosi nova uzbuđenja, poznanstva, mogućnost pomirenja a slobodni Blizanci mogu biti predmet udvaranja mnogih. Veza sa Vodolijom ili Jarcem je ono što vam trenutno možda najviše odgovara, naročito ako ste dama Blizanci a partner je stariji od vas bar pet godina ili više. Ako ste mladi gospodin Blizanci, spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu sa jednim Ovnom koji je u podjednakoj meri ambiciozan koliko i vi. U iščekivanju ste novih uzbuđenja, i spremni da se zaljubite. Dame Blizanci ne bi trealo da prave planove za zajednički život, bez obzira da li ste pod istim krovom ili ne sa partnerom bez njegovog znanja. Stalni partner može očekivati da mu poverite sve vaše planove ili tajne. Izuzetno ste zaljubljivi ali ako ste rođeni u maju, imate stalnu vezu, trebalo bi da odolite iskušenjima u vidu jedne atraktivne osobe koja se najverovatnije bavi umetnošću.

Zdravlje – Ne preterujte sa jelom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao- Imate nove poslovne mogućnosti ali situacija nije baš tako sjajna kako vam se može činiti. Neko može pokušati da vas po svaku cenu pridobije za sebe, svoje ideje iako zna da to niste voljni da učnite i vi ćete biti oprezni. Bićete spremni da poslušate svoje šesto čulo pre nego savete okoline, čak i članova porodice što će se ispostaviti kao dobar potez. Ovo je period u kome ćete voditi ozbiljne razgovore sa onima koji mnogo polažu u vas. Možete doći u pomalo čudan položaj kada ćete biti prilično nesigurni u koga možete imati poverenja a u koga ne. Saradnja sa ženama, posebno iz javnog života može biti prilično komplikovana. Neki Bik ili Vaga vam mogu pružiti neku vrstu tajne pomoći, moguć je posao u sferi umetnosti, neki novi projekti o kojima će se pričati samo u zatvorenim krugovima. Vi ćete biti deo toga.

Ljubav – Ako ste muškarac, radite u privatnoj firmi koja posluje sa strancima, posebno sa nemačkim jezičkim područjem i na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, ona će u stvari vrlo brzo krenuti da vam se direktno udvara. Ipak, pazite se ma kog pola da ste. To vam može doneti prilično komplikovan ljubavni život, utoliko pre ako ste inače skloni da često flertujete. Skloni ste preteranom analiziranju partnerovih postupaka ali ne i svojih. Možda bi trebalo da se predomislite kada je u pitanju odluka o privremenom rasikdu, naročito ako je prouzrokovana vašom velikom ljubomorom. Jedan Bik ili Strelac ne mogu bez vas a vi verovatno bez Ovna ili Jarca. Skloni ste fatalnim ljubavima i jakim emocijama a sredovečni Rakovi mogu obnoviti vezu sa nekim iz mladosti što može u velikoj meri iskomplikovati vaš život. Ako je predmet vaših želja jedna Vodolija, nemoćni ste da se oduprete njegovom šarmu čak i ako ste svesni da veza najverovatnije nema perspektivu.

Zdravlje – Ostavite duvan.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao- Imate mogućnost napredovanja na poslu i svakako pojačanu ambiciju. Niste osoba koja lako odustaje od svojih ciljeva ali bi trebalo da najveći deo poslova i dogovora u vezi sa nekim novim projektima završite do sredine meseca jer posle toga se može dešavati mnogo toga na šta niste računali. Možda ćete morati da napravite ustupke koji vam nikako ne idu u prilog. Sa nekim drugim Lavom nećete lako naći zajednički jezik ma o kom pitanju da se radi. Možete očekivati neke nove ponude, neko će pokušati da vas nagovori da radite za njega, pod prilično dobrim uslovima. Verovatno će se raditi o poslu sa strancima a Vodolija će vam dati predlog za zajedničku saradnju. Neki od poslovnih partnera mogu vam praviti probleme u drugoj polovini meseca, i ide prilično turbulentan period za koji se treba pripremiti. Finansijski dosta dobro stojite a u izgledu je povećanje prihoda, naročito ako se bavite građevinom ili nekom sličnom delatnošću, ako imate svoju firmu ili ako radite sa strancima.

Ljubav – Trebalo je da se više bavite porodicom, naročito ako ste dugo u braku a sve probleme rešava partner. Nekome je potrebna vaša podrška, možda partner očekuje da ispunite obećanje ili da uradite nešto što se od vas očekivalo, ali vi to niste uradili, možda i pre godinu dana. Ako ste tada upoznali nekog ko vam se svideo, sada je momenat da nastupite ponovo i da učinite sve što tada niste. Ukoliko ste slobodni, prijatelji igraju veliku ulogu u vašem životu. Moguće je novo poznanstvo sa Strelcem, Blizancima, Vagom ili Vodolijom. Jedan od uzbudljivijih perioda je pred vama, naročito ako posao podrazumeva brojne susrete, pitanje je samo da li ćete umeti da ga iskorisite na najbolji mogući način. Skloni ste da idete iz krajnosti u krajnost. Ili ste maksimalno posvećeni porodici i deci ili, ako niste udati tj. oženjeni priželjkujete da vam se dogodi brak i proširenje porodice ili ste potpuno opušteni i ponašate se kao leptir koji ide od cveta do cveta. Jedan ste od najpopularnijih znakova i vi to veoma umešno koristite. Predstoji vam manja scena u okviru doma ili ako ste u braku sa stalnim partnerom. Možete postati predmet trača, što će izazvati nezadovoljstvo u vašoj porodici.

Zdravlje – Dobro se osećate.


DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao- Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je jedan od boljih perioda, naročito ako želite da obnovite saradnju sa strancima ili sa nekadašnjim kolegama. Imate mogućnost uvećanja zarade, posebno u radu sa osobama koje su izuzetno praktična duha, imaju smisla za marketing. Pazite dobro kako ćete odgovoriti na punudu od strane jednog Blizanca ili neke druge Device. Imate utisak da je došao momenat kada morate da se odlučnije postavite prema svom statusu na poslu i da iskoristite šanse koje vam se ukazuju. Ne bi trebalo sve do kraja perioda da zaključujete ugovore ili sklapate poslove, može se raditi o nekoj vrsti prevare koju nećete na vreme otkriti. Period je dobar za igre na sreću ali ne i za razne vrste finansijskih transakcija.

Ljubav – Avgustovske Device su veoma romantično raspoložene i mnogo popustljivije prema stalnom partneru ili beznadežno zaljubljene u nekog ko se bavi naukom, umetnošću ili je maksimalno posvećen karijeri i zbog posla često odsutan a s druge strane prisutan u javnosti. Od vas se očekuje više direktnosti i akcije na ljubavnom planu. Dame Device su, nezavisno od podznaka, mnogo spremnije da se upuste u bilo kakvu romansu, čak iniciraju susrete i sa onima koji nisu slobodni. Nekome je veoma stalo da vas osvoji, najverovatnije jednom Biku, Lavu ili Ribama. Jarac koga viđate na poslu može biti dobar izbor za vas, naročito ako vam se bude udvarao u nekom većem društvu. Mnogi predstavnici vašeg znaka rado će se upustiti u tajnu vezu sa nekim ko je prisutan u javnosti nezavisno od statusa, slobodan, oženjen, tj. udata, kako vi tako i ta druga strana. Ukoliko vam se udvara neko na poslu a vi niste načisto šta želite od te veze, najbolje bi bilo da definišete vaš odnos, a osoba koja vam se udvara primeniće drugu vrstu taktike i vi najverovatnije nećete moći da joj odolite.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao- Ovo je period velike aktivnosti za sve predstavnike vašeg znaka. Dobro znate kako da ste postavite ali niste sigurni da možete samostalno da iznesete ceo posao jer je veliki teret na vašim leđima. Ne bi bilo dobro da se suprotstavljate pretpostavljenom, naročito ako se radi o autoritativnoj ili veoma zahtevnoj osobi koja vam nedvosmisleno daje na znanje ko je šef. Ako imate svoju firmu, moraćete da taktizirate i da se prilagođavate trenutnoj situaciji što vas može u velikoj meri iscrpsti i učiniti nedovoljno motivisanim. Najbolje će proći oni koji se bave nekim javnim poslom, umetnošću ili sportom. U tom slučaju, oslonite se u potpunosti na jednu Vodoliju, a sa Ovnom morate da sarađujete na fer osnovi ali ipak da budete na oprezu. Iskoristite ovaj period ako ste već planirali da negde otputujete, možda i na duže ili nameravate da konkurišete za stipendiju ili nešto slično tome. Možete očekivati iznenadne dobitke sa više strana. Moguć je dobitak u igrama na sreću.

Ljubav – Vaš ljubavni život mnoge i dalje intrigira, a skloni ste ne samo flertu nego i paralelnim vezama i ako ništa drugo imate veliku potrebu da nekog imate u rezervi. Emocionalno ste prilično nestabilni jer verovatno ste s jednom osobom, mislite da neku drugu a volite treću. Kod vas u životu vlada priličan haos ako ste se upustili u tajnu vezu sa osobom na položaju ili nameravate da odgovorite na udvaranje nekog ko nije slobodan, spremite se za velika uzbuđenja. Ako se budete postavili kako treba, perod će biti prilično dobar za ljubavne odnose ali ipak morate ostati dosledni nekim svojim odlukama i obećanjima. Mlade Vage koje su rođene krajem 80-tih i početkom 90-tih mogu biti zaljubljene u nekog ko je često odsutan ili putuje u inostranstvo. Veza na daljinu za vas može biti prilično stresna ali vi najverovatnije nećete odustati od nekog ko će se možda i dvoumiti da li da ostane u vezi sa vama ili ne. Rođeni sredinom 70-tih mogu biti u velikom iskušenju da li da uđu u vezu sa strancem a oni koji su u drugom braku ili drugoj dužoj ozbiljnoj vezi verovatno će imati velikog uticaja na partnerove odluke koje se tiču njegove karijere i njegovih finansija. Najveći deo predstavnika vašeg znaka u poslednjih godinu dana oseća neku vrstu nesigurnosti i ima utisak da je zanemaren od strane partnera. Ali, strpite se, idu za vas mnogo bolji meseci u toku kojih ćete moći da očekujete da vam se dogodi nešto veoma lepo i uzbudljivo na polju ljubavi.

Zdravlje – Smanjite obroke.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao- Vaši poslovni partneri najverovatnije počinju da vas mnogo intenzivnije kontaktiraju. Ovo je period velike aktivnosti za vas ali morate biti dobar igrač. Pokazivaćete inicijativu i sklapati poslove a projekti koje predložite naići će na odobravanje i kod mnogih na oduševljenje. Ipak, otvorite četvore oči da vas neko ne izneveri, naročito po pitanju plaćanja, regulisanja dugovanja ili naplate iz inostranstva. Intenzivni kontakti sa strancima i dalje su za vas od prioritetnog značaja. Ako ste rođeni početkom znaka, olakšana vam je saradnja sa strancima a ako ste rođeni krajem znaka, budite oprezni. Neka druga Škorpija ili Jarac mogu vam biti od koristi kao savetodavci. Možete očekivati dobre poslovne ponude koje će rezultirati i dobrom zaradom. Vaš smisao za biznis izbija u prvi plan. Neko od vaših dugogodišnjih kolega i prijatelja pravi plan sa vama a da vi to i ne znate. Možete dobiti poslovnu ponudu na koju niste računali.

Ljubav – Za ljubavni život ovo je dobar period. Većina predstavnika vašeg znaka, ako je duže u vezi, planira brak, zajednički život, a oni slobodni, spremni su da uđu u novu vezu. Skloni ste da ulazite u paralelne veze ili možete biti skloni da olako prihvatate udvaranje od strane osoba koje možda nisu slobodne ali vama to kao da neće smetati. U svakom slučaju, bićete u centru pažnje, gde god se pojavite, muškarce će privlačiti mnogo mlađe dame, moguće prisutne u medijima, dok će dame Škorpije imati sklonost ka emotivnom vezivanju za one koje su do skora smatrale samo prijateljem, moguća je veza sa mlađim muškarcem. Kolegijalni i prijateljski odnosi mogu se lako pretvoriti u ljubavnu vezu, naročito će vas privlačiti inženjeri, sportisti i novinari. Rođeni početkom znaka mogu na samom početku perioda biti skloni romantičnom zaljubljivanju i tada možete upoznati nekog ko se bavi umetnošću, medicinom ili se može raditi o nekom ko često zbog posla putuje. Moguća je strastvena veza sa Rakom. Ako u to vreme budete negde ne putu, posebno u inostranstvu, može se dogoditi flert ili početak veze sa strancem. Možete biti skloni nesmotrenim izjavama i vezama koje vam mogu u priličnoj meri iskomplikovati život.

Zdravlje – Više boravite u prirodi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Posao- Moraćete da pokažete smisao za praktično i ne bi trebalo da se previše zanosite nerealnim planovima. Rođeni pred kraj znaka u boljem su položaju od rođenih početkom znaka jer su novembarski Strelci skloni da lebde negde u oblacima nesvesni realnosti. U sferi novca dosta ćete kalkulisati. To ne znači da ćete imati veliku zaradu, osim ako se ne radi o poslovima koje ste ugovorili ili zaključili otrplike prošle godine u ovo vreme. Budite posebno oprezni jer možete dobiti ponudu u kojoj se krije neka vrsta zamke za vas. Možda ćete zajedno sa jednim Lavom, Rakom ili Blizancima biti u prilici da zaključite dobar posao. Vodolija vam može biti od velike koristi svojim savetima ali kao i svi drugi znaci posebno bi trebalo da budete oprezni prema svim naizgled dobrim ponudama koje možete dobiti, naročito od Vage, Device ili Blizanca.

Ljubav – Nalazite se u periodu u kome niste načisto da li da budete aktivni ili da sačekate da vidite da li će partner pokazati više inicijative. Još uvek u stvari ne znate na čemu ste. Potrebno je da prvo raščisitite sa sobom i da se odlučite hoćete li nastaviti vezu ili ćete prihvatiti udvaranje nekog ko već duže vreme pokušava da vas osvoji. Jedna Vaga, Blizanci, Vodolija ili Lav biće u centru vaše pažnje. Slobodni Strelci će najverovatnije biti privučeni pažnjom jednog Ovna koga poznaju preko posla. Ako ste dama Strelac, moguće da se radi o sportisti ili o veoma uspešnom muškarcu koji očekuje da vi budete ona strana koja će napraviti prvi korak. Žestoke strasti, posebno ljutnju ostavite po strani kada planirate svoju budućnost. Preko posla najverovatnije ćete upoznati nekog ko će vam ne samo imponovati nego će biti veoma uporan da vas osvoji. Mnogi Strelci su skloni tajnim vezama što može samo dodatno iskomplikovati njihov inače komplikovan ljubavni život. Muškarci Strelci su sigurni u sebe čak i previše, naročito oni uspešni i dobrog finansijskog stanja ali im to neće doneti mnogo sreće u ljubavnom životu, naročito ako očekuju romantičnu vezu.

Zdrvalje – Trebalo bi da se prdržavate dijetalne ishrane.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao- Nemojte više odugovlačiti ono što ste već isplanirali, možda ste već vodili potrebne razgovore u vezi sa novim projektom. Bićete suočeni sa oštrom konkurencijom koja će vam pronaći slabu tačku i moguće je da ćete morati da ulažete dodatni napor da biste izdržali tempo. Vaša najveća podrška ili najveći planovi vezani su za strane poslovne partnere ili ako ste mladi, budućnost vidite u poslu u inostranstvu, u okviru neke firme koja radi sa strancima ili ćete planirati stručno usavršavanje koje bi moglo da vam obezbedi bolje radno mesto. Period vam savršeno odgovara za sklapanje aranžmana sa strancima tako da bi trebalo da okončate neke pregovore ili da se upustite u posao za koji ste uvereni da će biti profitabilan. Vaše verbalne sposobnosti, znanje stranih jezika i dobra komunikacija doneće vam popularnost među kolegama. Tokom ovog perioda možete igrati igre na sreću i možete očekivati neočekivane dobitke. Vaši odani saradnici biće neki drugi Jarac, Strelac dok u Blizance i Vagu ne možete imati mnogo poverenja.

Ljubav – Nećete biti baš naročito sposobni da svoj ljubavni život osmislite na pravi način. Ipak, postojani ste u svojim emocijama ali pitaćete se šta je sa onom drugom stranom. Gospodin Jarac ima mnogo više šanse da sredi svoj ljubavni pa i porodični život od dame Jarca jer će ona biti okupirana svojim ličnim ambicijama, brojnim obavezama i karijerom. Mogući su susreti koji obećavaju ili neki manji flert ali teško da će bilo koji predstvanik vašeg znaka biti spreman da napravi selekciju između brojnih kandidata koji mu se nude. Bez obzira da li ste slobodni ili ne, mladi ili srednjih godina, imate razne opcije kada je ljubavni život u pitanju ali nikako da napravite pravi izbor. Posle svega kreće naporan period ako ste u vezi sa Bikom, Rakom ili Vagom. Možete biti nevoljno uvučeni u njihove privatne probleme ili mogu s punim pravom očekivati od vas da ih vi na bilo koji način rešite.

Zdrvalje – Dobro se osećate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao- Tokom ovog perioda moraćete da pokažete veliku dozu strpljenja. Nastupa period nervoze i velikih obaveza. Pokušajte da napravite dogovor sa Blizancima, Vagom ili Jarcem o svim detaljima posla kome želite da pristupite. Na Ovna ne možete mnogo da računate, čak i ako budete spremni da mu ponudite dobar honorar. Moguće su nesuglasice, posebno sa jednom Škorpijom, Rakom ili Lavom. Ako želite da napredujete ili da nađete odgovarajući posao, moraćete da pristanete i na nešto na šta niste računali. Finansijska situacija je dobra i većina predstavnika vašeg znaka uspeva da reši problem te vrste. Mlade Vodolije bi trebalo da maksimalno vreme posvete učenju, studiranju i stručnom usavršavanju. Posle bi situacija mogla da se pomalo iskomplikuje, naročito ako imate svoju privatnu firmu ili radite u velikoj firmi a do tog perioda niste rešili pitanje svog statusa. Možete biti žrtva nekakve spletke ili nekog trača koji nećete moći lako da demantujete.

Ljubav – Nemate utisak da možete da organizujete svoj život onako kako biste želeli.Trudite se da se izborite za svoju samostalnost u svim sferama života. Ako vam se bude udvarao jedan Lav, bićete prilično nepoverljivi prema njemu ili ćete očekivati da bude spreman da ispunjava vaše uslove u želje. Verovatno ćete pokazati veću dozu tvrdoglavosti i nespremnosti da pokažete smisao za toleranciju čak i prema stalnom partneru koji je oduvek bio prema vama. Ako ste dugo u vezi, niste u stanju da hladnokrvno rešavate pitanje svog statusa niti znate da li bite ušli u brak ili raskinuli. Verovatno ćete praviti pogrešne poteze i dovesti do zategnute situacije kako u vezi tako i u domu. Imate veliku želju da nešto u svom životu promenite. Međutim niste načisto kako da tu promenu izvedete a da ona bude što bezbolnija po vas.

Zdravlje – Promenite režim ishrane.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao– Verujete da možete da započnete veliki posao i imate velike planove. Imate mogućnost proširenja saradnje i započinjanja poslova koji će na duži rok biti veoma profitabilni i koji će moći da vam obezbede dobru materijalnu osnovu za sve ono čime nameravate da se bavite. Ako ste zainteresovani za nov posao, u domenu medija, trgovine, građevine ili neke kreativne delatnosti, bićete uspešni a novac ćete verovatno uspeti da pribavite bilo preko kredita ili ako ste već afirmisani preko sponzora. Neko veoma uticajan i moćan podržava vas i moguće da se radi o Ovnu, Škorpiji ili Jarcu i vaša snaga leži i u podršci koju dobijate od onih koji su na višem položaju od vašeg. Mlade Ribe koje pokušavaju da se probiju u poslu koji podrazumeva rad sa strancima, biće uspešne, naročito u sportu, umetnosti ili nauci. Možete očekivati dobre poslovne ponude koje bi mogle da znače početak dobro plaćenog posla koji će vam omogućiti da često putujete. Možete biti prilično nerealni u očekivanju podrške od onih koji nisu do tada pokazali želju da vam izađu u susret po svim važnim pitanjima.

Ljubav – Osoba koja vam se dopada ili vaš stalni partner biće mnogo direktniji, aktivniji i spremniji da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu planirati brak ili mogu, ako su u stalnoj vezi ili braku, planirati proširenje porodice. Partner vam imponuje kako zbog onoga što je postigao u društvu tako i zbog podrške koju pruža vama u vezi sa vašom karijerom. Najbolje se slažu oni koji su slične struke, dame Ribe su u izvesnoj prednosti jer ime je veoma važna podrška partnra dok su muškarci rođeni u znaku Riba prilično diskretni i ne naročito spremni da pokažu šta osećaju prema osobi koja ima je draga, naročito ako se radi o nekom s kim su se već rastajali i mirili. Spremni ste da započnete zajednički život a ako ste mladi, dobro razmislite da li je za vas to najbolje rešnje jer bi situacija mogla da se značajno iskomplikuje, posebno ako treba da rešavate zajedničke stambene ili materijalne probleme. Moguć je zajednički odlazak u inostranstvo sa jednom Škorpjiom, Rakom ili Bikom i to bi za vas značilo mogućnost da se mnogo više zbližite a mnogi će planirati i bračno putovanje u inostranstvo.

Zdravlje – Više se bavite sportom.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment