VIP NEWS

“SRAM VAS BILO, TO NIKO NE ZASLUŽUJE”: Emily Ratajkowski žestoko odgovorila na negativne komentare za fotografiju sa sinom! (FOTO)

Šta god da učine brojne javne ličnosti se neretko nalaze na meti negativnih komentara i kritika, što je na društvenim mrežama postalo gotovo svakodnevnica.

Iako većina zvezda na to ne obraća pažnju ignorišući takozvane hejtere, to nije slučaj i sa manekenkom Emily Ratajkowski.

Naime, ona se ovog puta žestoko obračunala sa pratiocima koji su joj ostavljali negativne komentare ispod fotografija sa sinom Sylvester-om.

Svi se sećamo kako su Britney nazivali lošom majkom jer je vozila automobil dok joj je sin bio u krilu. Govorimo o tome kako moramo biti bolji, a u međuvremenu moj Instagram je prepun groznih komentara kako ne zaslužujem biti majka. Stidite se svi – istakla je Emily, dodajući:

Ne zanima me da li mene ili slavne osobe ili jednostavno mrzite žene, ali roditeljstvo je samo po sebi zastrašujuće i niko ne zaslužuje da mu nepoznati ljudi govore da je us*ana majka – zaključila je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Podsećanja radi, Emily je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju držeći sina. Međutim, kada su pratioci počeli da je kritikuju da ne zna da drži dete u naručju, odmah je izbrisala fotografiju.

Ovo nije bio jedini put kada se našla na udaru kritika, s obzirom da pratioci nisu ostali imuni ni kada su je videli kako pije alkohol, iako još uvek doji.