VIP NEWS

STAVILI TAČKU NA NAGAĐANJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić po prvi put progovorili o venčanju i otkrili pol i ime bebe! (FOTO+VIDEO)

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica, Katarina Grujić konačno je rešila da stavi tačku na nagađanja o svojoj trudnoći i venčanju.

Naime, ona se posle višemesečnih špekulacija oglasila porukom na društvenim mrežama.

Dragi moji, posle toliko nagađanja i raznih natpisa napokon i mi da se oglasimo. Prvi iskren intervju o našem bajkovitom venčanju i zajedničkom životu. Ovo je pravi trenutak da se objave dve najradosnije vesti koje su nam se desile ove godine. Hvala vam na svim prelepim zeljama i podršci! – napisala je Katarina na svom Instagram nalogu.

Katarina i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić su, pored detalja venčanja, u intervjuu za magazin Story otkrili pol bebe i ime koje će planiraju da joj daju.

Da sam u drugom stanju sam saznala tek nakon prosidbe. Želeli smo zajedničko dete, radili smo na tome, a eto, želja će nam se ostvatiti krajem decembra. Čekamo devojčicu i nazvaćemo je Katja. To je prelepo ime, počinje isto kao moje na K, a odlično se slaže s prezimenom Gobeljić. Marko kaže da nam dolazi još jedna princeza, ali po tome kako šutira ne bih baš rekla. Stalno je prekrštenih nogu ili se rita, nema između. Izgleda da će biti prava kombinacija mene i Marka – dama i fudbaler – rekla je pevačica u ekskluzivnoj ispovesti.