VIP NEWS

STIDEO SE DA PRIZNA DA JE TO ON: Lewis Hamilton konačno priznao da je sa slavnom pop zvezdom snimio duet! (FOTO+VIDEO)

PHOTO: Mark Thompson/ Getty Images

Legendarni vozač Formule 1, višestruki šampion, Lewis Hamilton konačno je otkrio da se 2018. godine pojavio kao gost reper pod imenom XNDA u pesmi “Pipe“, planetarne pop zvezde Christine Aguilere.

Odmah nakon što je objavljena pesma, mnogi su posumnjali da se radi o Hamiltonu s obzirom da se jasno može prepoznati njegov glas, ali pravi identitet repera XNDA do danas nije bio otkriven.

Naime, poznato je da aktuelni vozač Mercedesa ima svoj studio, te da piše i komponuje pesme, a sada je istakao da je svoj tekst u pesmi “Pipe” napisao za dva sata.

Proteklih 10 godina ili više sam pisao i snimao, radio sa nekim od najtalentovanijih i najdivnijih ljudi, na čemu sam zahvalan. Kada pronađete nešto što toliko volite, što možete da radite samo za sebe, mislim da je to neverovatan proces. Došao je trenutak da tu ljubav podelim sa vama. Nemam projekat ili album, samo gomilu različitih pesama sa kojima će možda neki od vas moći da se povežu – otkrio je Hamilton dodavši, da će u određenom trenutku svoj rad predstaviti javnosti, konačno priznavši i da je sarađivao sa Christinom Aguilerom.

Jedna neverovatno divna i talentovana osoba me je pitala da učestvujem i budem na njenom albumu. Bio sam oduševljen i ugrabio sam priliku. Imao sam dva sata da napišem kratak stih i da snimim. Cilj je bio da izadje pod drugim imenom kako biste prvo mogli da čujete muziku a onda saznate da je reč o meni, ali nije ispalo onako kako sam planirao – istakao je on između ostalog.

Stideo sam se da priznam da sam to ja, ne znam zbog čega, možda zbog moje nesigurnosti, straha, previše razmišljanja, nečega što ljudi mogu da razumeju. Želim da kažem da sam ja XNDA i da sam zahvalan Christini Aguileri što mi je dala prostor da se pokažem. Poštujem nju i sve što je uradila u poslu – priznao je šeststruki šampion Formule 1.

Podsećanja radi, Hamilton ove sezone pokušava da osvoji sedmu šampionsku titulu Formule 1 i tako se izjednači sa rekorderom Michael Schumacher-om.

 

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment