VIP NEWS

STIŽE IZNENAĐENJE: Evo šta Nikola Đelić sprema za publiku!

Nikola Đelić, učesnik aktuelne sezone Pinkovih zvezda, popularnog muzičkog takmičenja, priprema jedno iznenađenje za publiku.

Naime, u pauzama snimanja emisija Pinkovih zvezda, svirki i ostalih obaveza, Nikola vredno radi na novim pesmama. Jedna numera, koja će svetlost dana ugledati tek po završetku takmičenja, mu je posebno draga:”

Tekst i muziku potpisujem ja, dok aranžman trenutno rade moji drugari iz Novog Sada, Filip Kuranji i Stefan Nikolić. Pesmu snimam u saradnji sa bendom koji me prati na mojim gostovanjima već godinama, a u pitanju je Kupidon bend” – kaže Nikola i otkriva šta možemo da očekujemo:

Tema moje nove pesme govori o propaloj ljubavi i momku koji pokušava da preboli bivšu devojku, dok nju drugi ljubi. Mislim da će se mnogi pronaći u njoj, da će se ljudima svideti i verujem da će biti slušana” – zaključuje Nikola.

Dok nova pesma ne ugleda svetlost dana, pogledajte spot i poslušajte numeru “Samo jedan dan” koju je za Nikolu uradila poznata pevačica i tekstopisac, Aleksandra Kovač.