VIP NEWS

STIŽE NASTAVAK “SEX AND THE CITY”, OVOG PUTA BEZ OMILJENE GLUMICE: Fanovi razočarani, čuvena četvorka se raspala! (FOTO+VIDEO)

Jedna od najgledanijih serija svih vremena “Sex and the City” uskoro će dobiti nastavak, ali uprkos toj činjenici oduševljenje brojnih ljubitelja serije ipak nije dugo trajalo.

Naime, produkcija je objavila teaser nove sezone pod nazivom “And just like that…”.

Serija će imati deset epizoda po pola sata, a pravo razočaranje je usledilo nakon saznanja da će se u njoj sada pojaviti tri od četiri članice čuvene ženske ekipe koja nas je oduševljavala – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Ovog puta nažalost neće biti čuvene Samanthe, čiji lik tumači, Kim Cattrall.

Mnogi fanovi nisu skrivali veliko razočaranje činjenicom da se nove epizode snimaju bez legendarne Samanthe koja je mnogima bila omiljeni lik.

Serija bez Samanthe nema smisla; – Samantha je bila najbolji lik; – Pokušajte da kontaktirate Kim; – Bez Samanthe ovo će biti preloše; – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Kim Cattrall je u više navrata istakla kako je lik legendarne Samanthe ostavila iza sebe, a tome je zasigurno doprinela i činjenica da nije imala najbolje odnose s koleginicama, posebno sa Sarah Jessicom Parker.