PROMO VIP NEWS

STIŽE PETA SEZONA: Potvrđeno snimanje nove sezone turske serije “Yemin” – “Zakletva”! (FOTO)

Popularna serija “Yemin” (“Zakletva“) je jedna od retkih turskih serija koja toliko dugo uspeva da se izbori svoj opstanak.

Trenutno je u toku emitovanje 4. sezone ovog projekta, koji je tokom godina promenio dosta toga, a ponajviše glavnih glumica.

Skoro nakon svake sezone je dolazilo do promena glavne ženske uloge u seriji i uvek se postavljalo pitanje, kako će to sve uticati na samu seriju.

Međutim, ove drastične promene do sada očigledno nisu donele negativne stvari, pogotovo kada se u obzir uzme najnovija vest.

Naime, na radost brojnih gledalaca, i zvanično je potvrđeno da će turska serija “Yemin” dobiti i 5. sezonu, a kako se prenosi glavnu mušku ulogu će i dalje tumačiti čuveni Gökberk Demirci. Međutim, ovo nikog nije iznenadilo, s obzirom da je Gökberk postao zaštitno lice ove televizijske serije i mnogi projekat poistovećuju upravo sa njim.

Ipak, glumci koji su uspeli od samog početka da opstanu uz Gökberka u projektu u već preko 300 epizoda su Can Verel (Kemal Tarhun), Esra Coban (Melike), Gül Arcan (Cavidan Tarhun).

Nešto manje od 300 epizoda gledali smo, Cansın Minu Gür (Masal Tarhun), Berkant Müftüler (Hikmet Tarhun), Deryu Kurtulus (Sehriye), Mustafu Simseka (Talaz) i druge.

Preostaje nam da vidimo koga od njih ćemo gledati i u novoj sezoni.

Ovaj projekat je imao svoju premijeru 18. februara 2019. godine. Serija “Yemin” (Zakletva) se radi u produkcije kompanije Karamel Yapim, a emituje na Kanalu 7.