PROMO

STIŽE ŠESTI NASTAVAK FILMA “HOME ALONE”: Pljušte kritike vernih fanova, oglasio se i Macaulay Culkin! (FOTO+VIDEO)

S obzirom da se bliže novogodišnji i božićni praznici popularnost filmskog serijala “Home Alone – Sam u kući” ponovo počinje da raste.

Ovih dana na listi prioriteta svakog fana ovog kultnog ovarenja je gledanje trailera za predstojeći nastavak, ali i reakcija glavne zvezde koja se proslavila u pomenutim filmovima.

Naime, nedavno je objavljen trailer za šesti nastavak pod nazivom “Home Sweet Home Alone” koji će premijerno biti prikazan 12. novembra na kanalu Disney+, a ovim povodom se oglasio i 41-godišnji glumac Macaulay Culkin putem svog Twitter profila.

Hey, svima. Pošto sam danas često dobijao ovo pitanje, samo želim da vas obavestim: Nisam u nastavku filma “Home Alone”. Ipak, svima koji su uključeni želim puno sreće – kratko je poručio glumac i tako zaustavio nagađanja o njegovom mogućem pojavljivanju u šestom nastavku filma.

Podsećanja radi, ovaj nastavak je remake originalnog filma “Home Alone”. Priča u svojoj srži ostaje nepromenjena, te je u njenom fokusu dečak koji Božić provodi sam u kući. Za razliku od prvog dela, u ovom nastavku njegovi roditelji putuju u Tokio, umesto u Francusku.

Pomalo neočekivano, ali ispod trailera se skupla gomila kritika vernih fanova:

Nikom ne treba još nastavaka filma “Home Alone”; – Vi nikako da shvatite šta je učinilo prvi film odličnim. Gluma, hemija, muzika … Vi mislite da je stvar u tome da dete savlada loše ljude; – Ovo mi više izgleda kao parodija; – Molim vas, prestanite da uništavate Božić. Prvi i drugi deo su jedini dobri; – Zbog ovoga ponovo želim da pogledam nastavke u kojima je glumio Macaulay Culkin; – samo su neki moru ovakvih komentara.