LIFESTYLE

STROGA PRAVILA PONAŠANJA ZA BUDUĆE ZAKUPCE: Princ Harry i Meghan Markle izdaju vilu! (FOTO)

Najpopularniji bračni par britanske kraljevske porodice, princ Harry i Meghan Markle, odlučili su da idaju svoju raskošnu vilu u Montecitu u posebne svrhe.

Naime, nije u pitanju u klasično iznajmljivanje nekretnine turistima ili privremenim stanarima, već iznajmljivanje po satu za muzičke spotove,  profesionalna fotografisanja, a za to traže 700 dolara po satu.

Iako je cijena ogromna i vila se ne može iznajmiti na manje od 10 sati, bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussex-a ipak imaju stroga pravila. Oni su izričito zabranili pijenje, pušenje, kuvanje, dovođenje kućnih ljubimaca i snimanje filmova za odrasle.

Podsećanja radi, Meghan i Harry inkasirali su ovu vilu 14,7 miliouna dolara, a u pitanju je nekretnina dizajniranoj u talijanskom stilu koja ima sve- od bioskopske dvorane, sobe za igre i vinskog podruma do teretane.

Raskošna vila gradila se punih pet godina, a prvenstveno je bila u vlasništvu ruskog tajkuna Sergey Grishin-a koji ju je 2009. godine platio 25 miliona dolara, prenosi rtl.hr