VIP INTERVIEW

SUDBINA JE ZA NJEGA IMALA DRUGAČIJE PLANOVE: Osman Aydın poznat kao Selim iz serije “Emanet” otkriva kako je počeo da se bavi glumom, govori i o svom životu, seriji i mnogim zanimljivim detaljima koje niste znali! (FOTO+VIDEO)

Osman Aydın, 34 osvojio je srca publike ulogom Selima u popularnoj turskoj seriji “Emanet“. Selimova dobrota, naivnost i čista duša nikoga nisu ostavili ravnodušnim, zbog čega je ubrzo postao jedan od omiljenih glumaca.

Iako se dugo profesionalno bavio fudbalom, sudbina se poigrala sa njim i odvela ga na drugi put. Kada je zadobio povredu ligamenata, uz podršku prijatelja i porodice otvorio je novo poglavlje u svom životu.

Ekskluzivno za “Magazin Balkan EU“, Osman je govorio o nekim detaljima iz svog života i karijere koje publika do sada nije znala.

Kako je započela tvoja glumačka avantura?

Dugo me je interesovao fudbal, ali nakon što sam doživeo nezgodnu povredu, otvorio sam novu stranicu uz uticaj porodice i ljudi iz okruženja.

Sigurno nisi zažalio zbog odluke da život posvetiš glumi. Da li uživaš u tome?

– Da, vreme provedeno ispred kamere me opušta, to daje dobru energiju mom poslu i privatnom životu.

Šta misliš o svojoj ulozi u seriji “Emanet”?

– Selim je veoma iskren, vredan i naivan. Ima potencijal da se raduje malim stvarima, ali i da izgubi ravnotežu i potraži svoju pravdu.

Da li imaš sličnosti sa Selimom?

– Iako ne tako dobar kao Selim, i ja sam dobra osoba.

Kakvo mišljenje imaš o seriji “Emanet” i kolegama?

Mislim da mi je bezbednosni sled doprineo u glumačkom smislu. Svi u timu su vrlo ljubazni i kao jedna srdačna porodica i ispred i iza kamere. Mogu da kažem da je najveći faktor dobrog posla timski duh.

Kojeg turskog ili stranog glumca bi posebno izdvojio od ostalih?

– Kivanc Tatlitug je postigao veliki uspeh u Turskoj. Oduvek me je zanimalo vreme kada je počeo i gde je sada. Chris Hemsworth mi je uzor. Njegov lični život, deca i uspeh u poslovnom životu su veoma uspešni u tom pogledu.

Da li si otvoren za posao u inostranstvu?

– Zašto da ne, ako se ukaže prilika, to naravno zavisi od ponude.

Šta obično radiš u slobodno vreme? 

– Mnogo volim da jedem, ali ne mogu da jedem sve zbog sporta. Pratim filmove o viziji, pažljivo pratim MARVEL / DC universe. To su moja interesovanja za naučnu fantastiku i fantaziju. Volim da igram fudbal, ali osećam se pomalo tužno zbog toga što mi je slomljen ukršteni ligament. Izlečiću ga što je pre moguće. Gajim posebnu strast prema automobilu Mustang Eleanor iz 1969. godine.

Šta te čini ljutim?

– Reči na račun moje porodice, po ovom pitanju mi se može poremetiti ravnoteža. Pored toga, ja sam protiv nepravde, lažnih odnosa i neiskrenosti.

Koju svoju osobinu najviše voliš?

– Mislim da je moj osećaj za pravdu jako sazreo i vrlo sam siguran u ovo, pružam ravnotežu ovome u sebi i definitivno dobijam pandan i veoma uživam u ovoj funkciji.

Šta najviše ne voliš kod sebe?

– Zadrt sam, ponekad obmanjujem sebe i to shvatam ozbiljno, neprekidno tražim perfekcionizam u onome što sam uradio, nekad je dobro, a nekada se završi loše.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

– Voleo bih da se i dalje edukujem i da se stalno usavršavam po pitanju glume. Kao i svakom glumcu cilj su mi projekti kojima ću postići dugoročni uspeh.

RAZGOVARAO: Dragomir Lečić

COVID-19 (CORONAVIRUS) – LATEST NEWS

NE PROPUSTITE – DON’T MISS
VIP tweet: