VIP NEWS

SUSRET KOJI JE ZAPALIO JAVNOST: Selena Gomez i Hailey Bieber uhvaćene u istom restoranu! (FOTO)

U subotu uveče, planetarna muzička zvezda, Selena Gomez imala je neplanirani susret sa suprugom bivšeg dečka, manekenkom, Hailey Bieber, o čemu internet ne prestaje da bruji.

Dve zvezde, svaka u svojoj ekipi bile su na večeri u čuvenom holivudskom restoranu Craig’sIpak, izvori kažu da se njih dve nisu srele, a kamoli pozdravile.

27-godišnja pevačica proslavljala je izlazak albuma “Rare“u društvu najbližih prijatelja, dok je Hailey bila na večeri sa nekoliko bliskih prijatelja, među kojima je i mlada zvezda Madison Beer, zbog koje je i nastao problem.

PHOTO: Getty Images

Naime, Selenin fandom napao je Madison zbog toga što je izašla na večeru sa Hailey, iako se druži sa Sel.

Večerala sam sa prijateljicom Hailey koju znam 10 godina i to je to. Zašto je to zločin? Volim Selenu, uvek sam je volela… i ne bih je nikad povredila. Vaši komentari su zli i nepotrebni i ništa se nije dogodilo – napisala je Madison.

Selena je osetila potrebu da se uključi u razgovor i odbrani je.

Gnusno je sve ovo što čitam. Ništa od ovoga se nije dogodilo namerno. Razočarana sam što se ljudi na ovakav način obraćaju nekome. Znam Madison od kad je beba i gledala sam je kako postaje žena kakva je sada – rekla je a potom zaključila: – Nema nikakvog sukoba između nas.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment