PROMO

Sve(t) je teatar

Aleksandra Sinđelić rođena je 8. februara 2003. godine. Studentkinja je druge godine glume na Fakultetu savremene umetnosti u Beogradu u klasi profesora Irfana Mensura.

Kao tinejdžerka, maštala je da postane poznata, a već sa petnaestak godina, znala je da je poziv glumice, njen idealan profesionalni izbor. Voli glumu, poeziju, muziku, ples… Već na prvoj godini studija, dobila je prvu značajnu glumačku ulogu u seriji „Sve na dlanu“ , u kojoj kadar deli sa glumcem Branislavom Lečićem. Tad se prvi put susrela sa profesionalnom produkcijom, rediteljima, ali i sa proslavljenim glumcima poput Mire Banjac, Iskre Brajović, Nataše Aksentijević, Peđe Damnjanovića, Bojana Hlišća, Danijele Vranješ… Glumu i generalno umetnost, zavolela je još u školskoj klupi, kad je kao devojčica, maštala da se iskaže i zaigra na „daskama koje život znače“.

Uz glumački talent, pokazuje i izvrstan talent za muziku. Planira da upiše i muzičku školu i edukuje se i u tom pravcu, jasno dajući do znanja da je umetnost, ipak, njen stil života.

„Svet i život uopšte je zapravo veliki teatar“ – ističe kroz osmeh, nova mlada nada srpskog glumišta, Aleksandra Sinđelić.