Magazin Balkan EU

SVETSKA, A NAŠA: Prelepa Ljubica Rajković osvaja svet! (FOTO)

PHOTO: Pavle Bugarski

Ljubica Rajković, aktuelna miss Europe 2020, polako, ali sigurno osvaja svet.

Naime, sudeći prema dosadašnjim i predstojećim angažmanima, ovoj lepotici se smeši blistava karijera.

PHOTO: Jovica Kosanović

Za 15 dana Ljubica će krasiti naslovnu stranu poznatog švajcarskoj modnog magazina “MORALMODA” iz Ženeve, za koji je dala i interviu. Takođe, ona se ovih dana fotografiše i za naslovnicu modnog magazina “Vergerialife” gde snima i modni editorijal sa poznatim fotografom Đorđem Bukvićevim.

Podsećanja radi, Ljubica je veoma poznato ime u svetu mode i modelinga, a o njenom uspehu pisali su kako domaći tako i mediji sirom Balkana, Evrope, Australije, Kanade i Amerike.

PHOTO: VB Photography Novi Sad

Krajem jula ova lepotica odlazi u Italiju, tačnije na Sardiniju, u Porto Cervo gde će 28. jula na Fashion Show biti specijalna gošća slavnog Iliana Rachova artista i dizajnera modnog brenda, Versace koji važi za jedno od najvećih imena u svetu mode.

Tokom posete Italiji, Ljubica će biti i gost na televiziji “Rai Uno” u Milanu. Nakon ove posete, ona će se ponovo vratiti u Italiju u septembru, gde će prisustvovati na Venecijanskiom filmskom festivalu od 2. do 12. septembra.

PHOTO: Mladen Nađ

Početkom jula lepa manekenka će otići za Budimpeštu, gde će gostovati na dve televizije RTL i TV2.hu, nakon čega nastavlja sa kampanjom u Beču, gde će takođe uraditi modni editorijal kao i gostovati na nekoj od televizija.

Posle posete Beču Ljubica će se uputiti za Ljubljanu, gde će gostovati na POP televiziji.

Kako ističe posebno zadovoljstvo joj pričinjava i saradnja sa jednom od najboljih modnih dizajnerki Suzanom Perić, za čiji brend će se takođe fotografisati, kao i za magazin “Bazaar”.

Krajem septembra otputovaće u Ameriku na New York Fashion Week gde će nositi kreacije svetskog brenda Sherri Hill, a tamo ima u planu da ostane neko vreme zbog uloge u jednom visokobudžetnom američkom filmu, za koji tek treba da potpiše ugovor.

Ljubica se u međuvremenu posvetila treningu i usavršavanju engleskog i ruskog jezika, koji će joj u karijeri biti neophodni. Nedavno je postala zaštitno lice zlatare Kupresak, a za njen blistavi osmeh odgovoran je doktor Stajčić iz Banja Luke.

PHOTO: Mladen Nađ
Facebook Comments: