VIP NEWS

SVI KAŽU DA JE NIJE ZA NJU: Davidu prekipelo pa je konačno progovorio o svom odnosu sa Aleksandrom!

Jedna od najatraktivnijih učesnica rijalitija Parovi, Aleksandra Subotić, posle dva meseca boravka u zemunskoj vili konačno je našla dečka koji je vredan njene pažnje. Ona nije odolela šarmantnom momku iz Novog Sada, Davidu Dragojeviću, koji nedavno ušao u Parove, a pre nekoliko dana na žurki je pao i poljubac.
Većina učesnika tvrdi kako se Aleksandra samo poigrava sa Davidom kao i da nema ozbiljne namere sa njim. Po mišljenju mnogih ovaj momak je inferioran u odnosu na Subotićevu koja ga samo koristi kao deo svoje taktike.
David na ovakve prozivke nije ostao nem pa je ustao i javno pred svima rekao u kakvom je odnosu sa Subotićevom.

– “Došao sam skoro iz Amerike i nisam upućen u Aleksandrinu porodičnu priču, ne znam ništa o tome. Prija mi njeno društvo, ako nešto treba da se desi između nas, desiće se napolju, a ne ovde. Svako ima svoju prošlost i ne želim da gledamo unazad, gledamo samo unapred. Ja sam dobar momak i neću bežati od Aleksandre dok sam ovde, poštujem je kao svoju devojku“- rekao je David.

Nedavno je na Happy televiziji gostovala i Davidova mama koja je otvoreno rekla šta misli o svežoj vezi svog sina.
– “David je privatno jedan zvrk, ujedno jako dobar i fin momak, voli pametne i lepe devojke. Što se tiče njegove veze sa Aleksandrom, pravu situaciju videćemo tek kada izađu napolje” – rekla je Davidova mama koja je ostala prilično suzdržana kada je trebalo da prokomentariše Aleksandru Subotić.