VIP NEWS

“TREBALO MI JE NEKO OLAKŠANJE, POVRAĆAO SAM NAKON ORGAZMA”: Will Smith šokirao javnost nesvakidašnjim priznanjem! (FOTO)

Slavni holivudski glumac, Will Smith je u svojim memoarima, koje je nedavno objavio, otkrio mnogo šokantnih detalja iz svog života, a posebnu pažnju javnosti je privukla priča o tome kako je pokušao da se oporavi nakon što je saznao da ga je tadašnja devojka Melani prevarila.

Kako sam tvrdi svoje “slomljeno” srce je pokušao da izleči “neumerenom količinom polnih odnosa”.

Trebalo mi je neko olakšanje, a kako ne postoji tableta za slomljeno srce, pokušao sam sa neumerenom količinom polnih odnosa – otkrio je Will dodajući kako se nakon raskida pretvorio u “hijenu”, iako se takav način života nije slagao sa njegovim uverenjima, zbog čega misli da je razvio psihosomatsku reakciju povraćanja nakon ejakulacije.

Do tada imao sam samo jednu seksualnu partnerku uz Melani, a sledećih nekoliko meseci postao sam prava “geto hijena” – naveo je glumac istakavši da bi mu nekada samo pozlilo, a nekada bi čak i povraćao.

Uprkos tome što je patio od takvih reakcija, Will je nastavio da spava sa mnogim devojkama u nadi da će mu to izlečiti slomljeno srce.

Nadao sam se da će neka od njih biti “ta” koja će me voleti i zbog koje će nestati sva bol. Na kraju sam povraćao sam i jadan. Pogled u oči žene još bi više produbio moju agoniju – priznao je glumac.

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)