VIP NEWS

TREĆA SREĆA: Oženio se Toni Cetinski! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača, Toni Cetinski stao je po treći put na ludi kamen.

Naime, pevač i njegova novopečena supruga, Dubravka su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav na bajkovitoj intimnoj ceremoniju u Opatiji u crkvi Navjestenja.

Toni nije želeo da skriva svoju sreću, pa je sa javnošću putem društvenih mreža podelio romantičnu fotografiju sa venčanja uz emotivnu poruku koja je naišla na opšte oduševljenje pratilaca.

Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama.

Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju – istakao je pevač u opisu.