VIP NEWS

TRENUTAK O KOJEM SVI BRUJE: Milica Pavlović kao Madonna u jeku popularnosti! (FOTO+VIDEO)

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, popularna pevačica, Milica Pavlović nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Pored savršenog izgleda o kakvom maštaju mnoge dame, Milica važi za jednu od retkih koja ne žali novac kada je njena karijera u pitanju, a rezultat toga su do sada neviđeni scenski nastupi, visokobudžetni spotovi i pažljivo birane pesme koje dominiraju na vrhovima top lista kako u našem regionu, tako i širom dijaspore.

Iako su je pojedinci osporavali i na različite načine pokušavali da je isprovociraju, atraktivna pevačica se od početka karijere trudi da ostane uzdržana, te nikada ne uzvraća istom merom. Ona je u više navrata istakla da ipak ostaje pri stavu da ne želi da gradi karijeru na pričama i skandalima, već na svojim projektima, čemu je ostala dosledna do dana današnjeg.

Zbog različitosti koju je donela na domaću muzičku scenu Milica je od samog početka na udaru različitih komentara sa kojima je vremenom naučila da se nosi.

Međutim, njena nova pesma “Crna jutra” izazvala je do sada neviđenu prašinu i podelila javnost, zbog čega je ovog puta ipak osetila potrebu da se oglasi ovim povodom.

Naime, samo nekoliko sati nakon objavljivanja pesme i spota, jedan deo javnosti je žestoko osudio Milicu kada je povodom promocije na društvenim mrežama, uz fotografiju sa snimanja spota na kojoj pozira sa ukrasom na glavi nalik oreolu.

Ovo je simbol idealne žene koja ostaje verna, lojalna i odana uz svog muškarca do samog kraja! Ali, samo onda kada je onaj pravi – napisala je pevačica u opisu fotografije koja je odmah izazvala burne reakcije.

Brojni pratioci su zaključili da Milica sebe navodno upoređuje sa Kosovkom devojkom i Bogorodicom, te su masovno počeli da je obasipaju negativnim komentarima i prijavama u nameri da se ukloni pesma, koja je već dospela na vrh trendinga na YouTube-u.

Iako se do sada nikada nije oglašavala povodom negativnih komentara, Milica je ovog puta ipak napravila izuzetak, pa je osetila potrebu da objasni celu situaciju, jer je, kako kaže, pogrešno shvaćena.

–  Dragi ljudi, neko sam ko poštuje apsolutno sve nacije, dok svoju zemlju i svoj narod gledam kao svetinju! Najviše na svetu volim zemlju iz koje potičem, gde su mi koreni i u kojoj živim. Iskreno, veoma mi je žao ako je neko moj prethodni post pogrešno protumačio i doživeo kao uvredu. Nije mi to bila namera. Ja volim istoriju svoje zemlje i svog naroda, i izuzetno je poštujem. Kao vernik, najiskrenije verujem u dobre ljude, u dobre namere i dobra dela, i to je ono jedino što se računa u ovom životu! Budite dobri sebi i vašim najmilijima – napisala je pevačica i dodala da je sporna scena nastala tako što su želeli da predstave ženu koja je simbol Balkana, dok je muškarac koga neguje muški simbol junaštva – objasnila je Milica Pavlović dodajući da scena za nju predstavlja veličanje onoga sto je najbolje i najlepše u našoj istoriji.

Neverovatno je da izazove i trunku prljavih misli. Junakinja pesme traži ljubav zbog koje se gine, pa je simbol više nego jasan. Pošto takvu ljubav ne nalazi, pokazuje šta želi. Možda neki od vas nisu najbolje razumeli pesmu ili analizirali tekst, ali poruka je izuzetno snažna i u duhu ljudi koji žive na Balkanu – zaključila je ona.

Podsećanja radi, Milica se sada našla na osudi javnosti, baš kao i kraljica pop muzike, Madonna, 1989. godine, kada je objavila pop-rock pesmu “Like A Prayer” koja govori o strastvenoj mladoj devojci koja je zaljubljena u Boga, jedinu mušku figuru u njenom životu.

Kadrovi iz spota koji prati ovu pesmu tada su izazvali su brojne kontroverze.

Vatikan je tada žestoko osudio spot, dok su određene porodice i religijske grupe protestovale protiv njegovog emitovanja. Mnogi su bojkotovali i “Pepsi”, koji je “Like a Prayer” upotrebio za svoju reklamu, pa je ova kompanija raskinula ugovor o sponzorstvu sa Madonnom, plativši joj odštetu.

Uprkos ovome, pesma je dobila sve same reči hvale od muzičkih kritičara. Pored Velike Britanije, zauzela je mesto broj 1 na listama naslušanijih u SAD, Australiji, Kanadi, Španiji, Novom Zelandu,a  “Rolling Stone” ju je uvrstio u 500 najboljih pesama svih vremena.

Ako se vodimo primerom njene starije koleginice, Milici se tek smeši blistava karijera, a mi ćemo pratiti kako će se situacija razvijati u budućnosti.