VIP NEWS

U BEOGRADU SNIMA NASTAVAK FILMA: Daniel Craig sa ćerkom doputovao u Srbiju! (FOTO)

Slavni holivudski glumac, Daniel Craig doputovao je u pratnji svoje ćerke Elle u Srbiju povodom snimanja drugog dela filma “Knives Out  – Nož u leđa“.

Nakon scena koje će snimiti u Srbiji, glumačka ekipa će otputovati u Ameriku i Kanadu gde će nastaviti rad.

Još uvek aktuelni James Bond će se u ostvarenju “Knives Out 2 – Nož u leđa 2″ vratiti u ulogu ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoit Blanca, a novi članovi postave biće Kate Hudson, Ethan Hawke, Edward Norton, Leslie Odom Jr. i Dave Bautista

Detalji zapleta Još uvek nisu otkriveni detalji zapleta, kao i uloge koje će tumačiti ostali glumci, ali jedino što je sigurno jeste da će Daniel Craig u svojoj ulozi baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih.

Posebno je zanimljiva činjenica što je Edward Norton prihvatio da igra u ovom filmu s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je reč o projektima koje prihvata, što ukazuje da scenario i obećava.

Pre Srbije ekipa je snimala u Grčkoj, a da li će samo Daniel Craig boraviti u Srbiji ili će Beograd ugostiti još neku od ovih holivudskih zvezda, videćemo uskoro.

Premijera filma “Knives Out 2 – Nož u leđa 2″ bi trebalo da se održi 2022. godine.