PROMO

U SRCU BEOGRADA: NAJŽENA XXI VEKA I NAJMUŠKARAC XXI VEKA!

Najžena XXI veka i Najmuškarac XXI veka Jugoistočne Evrope je poslovno okupljanje žena i muškaraca u ovom delu kontinenta od 2002. godine.

U partnerstvu sa Udruženjima preduzetnica Srbije, Crne Gore, Hratske, Makedonije i Bosne i Hercegovine, kao medijskih, a ujedno i produkcijskih partnera i brojnim srpskim preduzetnicima, a pod pokroviteljstvom agencije AIRLI NIVO plus.

Ova manifestacija predstavlja najekskluzivnije okupljanje poslovnih žena i muškaraca u ovom delu kontinentaod kada postoji tržišna ekonomija, a održaće se u prisitvu više od 200 uglednih i uspešnih preduzetnica i preduzetnika iz Bugarske, Rumunije, Mađarske, Kosova, Albanije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Agencija AIRLI NIVO javno predstavlja i okuplja žene koje svoju egzistenciju osiguravaju na realnom tržištu, te marljivo i neumorno podstiču žensko preduzetništvo prema rastu i razvoju.

NAJŽENA XXI VEKA I NAJMUŠKARAC XXI VEKA jugoistočne Evrope će se održati 30. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Te večeri doći će do razmene iskustava, stvaranja poslovnih kontakta, povezivanja i unapređenja poslovne mreže preduzetnica, kako bi im pristup i opstajanje na tržištu država iz kojih dolaze, ali i regije bio što kvalitetniji, a put do željenog poslovnog uspeha što izvesniji.

Cilj događaja NAJŽENA XXI VEKA I NAJMUŠKARAC XXI VEKA je da osigura:

-inovativni pristup umrežavanju preduzetnica u regionu;
-logistiku za promociju i razvoj preduzetničkih aktivnosti žena i muškaraca ovog dela Evrope;
-razmena iskustava i zajedničku informativnu platformu regionalnih udruženja koja stoje iza manifestacije;
-kreiranje novih tržišta, poslova i poslovnih platformi;
-snažnu motivaciju za pokretanjei razvoj predizetništva;
-promovisanje poslovne aktivnosti žena i muškaraca;
-poticanje konkuretnosti i izvrsnosti među poslovnim ženama i muškarcima;
-smanjenje marginaliziranog položaja žena i muškaraca u poslovnom svetu u mnogim društvenim sredinama;
-otvaranje mogućnosti za učinkovito poziciranje ženskih i muških poslovnih aktivnosti u Evropskoj Uniji.