VIP NEWS

UDARILA MU NA PONOS: 50 Cent tužio doktorku jer je objavila da je radio operaciju povećanja penisa! (FOTO)

Planetarno popularni reper, 50 Cent podneo je tužbu protiv doktorke, Angele Kogan, koja radi u klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Majamiju, nakon što je aludirala da je baš on bio njihov klijent na operaciji za povećanje penisa.

Naime, 50 Cent je pokrenuo sudski proces 16. septembra, kada je podneo tužbu saveznom sudu zbog fotografije koju je napravio sa doktorkom, navodno misleći da je ona samo njegova obožavateljka.

Međutim, ona je kasnije iskoristila fotografiju sa popularnim reperom u članku koji je objavio portal “The Shade Room”, navodeći 50 Centa kao svog klijenta koji je radio operaciju povećanja penisa.

Članak je ubrzo uklonjen, a uz fotografiju na kojoj doktorka pozira sa slavnim reperom, navodno je bila i fotografija pacijenta u bolničkoj spavaćici sa velikim emotikonom u obliku patlidžana koji mu prekriva genitalije.

U tužbi predatoj saveznom sudu, advokati 50 Centa demantovali su da je njihov štićenik bio podvrgnut ovoj operaciji, te su optužili pomenutu doktorku kako je iskoristila fotografiju za komercijalnu dobit.

Postupci optuženog izložili su Jacksona (50 Centa) ruglu, naneli su značajnu štetu njegovom profesionalnom i ličnom ugledu i prekršili njegovo pravo da kontroliše svoje ime i sliku – istakli su advokati nakon čega je reper zatražio i nalog kojim bi se doktorki zabranilo da nastavi da koristi fotografiju sa njim, ali i “milione dolara” potencijalne odštete za njeno “zlonamerno” ponašanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 50 Cent (@50cent)