VIP NEWS

UNIKATNO IME ZA NASLEDNICU: Shay Mitchell ponosno pokazala novorođenu ćerku! (FOTO)

Atraktivna kanadska glumica i model, Shay Mitchell je krajem oktobra po prvi put postala majka i na svet je donela devojčicu. Shay u prvi mah, nije želela da otkriva mnogo detalja, kao što su ime ili fotografije, ali čenkanju je došao kraj, jer su njen dugogodišnji partner Matte Babel i ona konačno rešili da sa javnošću podele ove detalje.

Ponosni roditelji su naslednici dali ime Atlas Noa.

Atlas Noa, mnogo sam toga proživela i prošla za 32 godine, a onda si došla ti. Istina je da nisam imala pojma da je moguće da voliš nešto ovako, čak i pre nego što dođeš na svet – počela je ona.

Pitala sam se da li je to samo floskula koju ljudi izgovaraju, ali svaka ćelija mog bića promenila se od kako smo se upoznale.

Samo da znaš, draga devojčice, šta god da odlučiš da radiš na ovom svetu, koga god da voliš, gde god da odeš, uvek ću biti tvoj najveći fan. Već sam ponosna što sam ti mama – zaključila je.

View this post on Instagram

Atlas Noa, In my 32 years of life I thought I had seen a lot of places, experienced a lot of things, met a lot of people and felt love…then came you. Truth is I had no idea I was capable of loving anything like this before you arrived. You wonder if that’s just something people say, but it’s as if the chemical makeup of my entire body and soul changed the minute we met. I wake up each day (and also every 2-3 hours 😉 still in awe that you are mine, and I am yours. I’m still learning about you and I’ll never grow old of watching you slowly wake up, catch a glimpse of me or your dad and focus intently, almost as if to say “I know you.” Just know, sweet girl – Whatever you choose to do in this world, whoever you choose to love, wherever you choose to go, I will always be your biggest fan. I am already so proud to be your Mama. PS. The days of dressing you up as burritos and other snacks has only just begun. ❤️

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

U intervjuu za magazin Vogue, Shay je ispričala koliko joj se život promenio otkako je postala majka – naravno, nema sna, novi raspored spavanja i stalna briga.

Iznenađujuće je koliko uživam u mirnoći sada. Primorana sam da usporim i onda shvatam da vreme zapravo leti -rekla je.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment