VIP NEWS

URNEBESNIM ŠALAMA DO SUZA NASMEJALA GLEDAOCE: Kim Kardashian u emisiji uživo isprozivala sebe i svoju porodicu! (VIDEO)

Reality superstar, Kim Kardashian našla se u ulozi domaćina nove epizode emisije “Saturday Night Live“.

Međutim, uprkos tome što je javnost bila skeptična u vezi sa tim što je baš njoj dodeljena uloga u ovoj emisiji zabavnog karaktera gde su domaćini uglavnom glumci ili pevačice, Kim se pokazala i više nego dorasla zadatku.

Naime, pored toga što je bila urnebesno duhovita i šarmantna, ona je proglašena i za jednog od najboljih domaćina i to uglavnom zbog urnebesnih komentara na račun svoje majke, sestara, očuha, bivšeg supruga Kanye Westa, ali nije propustila ni da se našali na svoj račun.

Znam, i ja sam iznenađena što vidim sebe ovde. Kada su me pitali da li želim da budem domaćin, pitala sam ih zašto? Nisam imala premijeru porno filma dugi niz godina. Da budem potpuno iskrena, imala sam samo jedan takav filmić, a niko mi nije ni rekao da ima svoju premijeru. Mora da je moja majka zaboravila da mi kaže da ga je pustila u javnost – surovo je započela Kim Kardashian, koja nije štedela ni svog bivšeg supruga.

Udala sam se za najboljeg repera svih vremena. Ne samo da je najbogatiji crni muškarac u Americi, već mi je podario i četvoro neverovatne dece. Tako da, kada sam odlučila da se razvedem od njega, znate da je postojao samo jedan razlog – njegov karakter – istakla je ona nastavivši u istom tonu:

Znam da je Amerika podeljena na dva dela i zato bih htela da ekskluzivno kažem da ću se kandidovati za predsednicu. Šalim se. Ne možemo imati tri propala političara u porodici – nasmejala se Kim, zbijajući šale na račun Kanyeove kandidature za predsednika SAD, ali i na račun svog očuha koji je kasnije promenio pol i postao Caitlyn Jenner, a koja je želela da postane guvernerka Kalifornije.

Reality zvezda ovom prilikom nije štedela ni svoje sestre.

Želim da znate da sam mnogo više od lepe žene, dobrih sisa i dobrog dupeta, ali i da sam mnogo više od prototipa fotografije koje su moje sestre odnele svojim plastičnim hirurzima – rekla je urnebesna Kim.