OLD BUT GOLD

USPOMENA KOJA BUDI POSEBNE EMOCIJE: Jelena Đoković se prisetila posebnog trenutka sa Novakom! (FOTO)

Ljubav najboljeg tenisera današnjice, Novaka Đokovića i njegove supruge, Jelene od samog početka nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Od kada su zvanično počeli da se zabavljaju, 2005. godine, Jelena i Novak su jedno drugom bezuslovna podrška, a čini se i da je njihova ljubav iz dana u dan sve veća.

Iako se trude da jedno drugom svaki dan učine posebnim, postoje i oni trenuci koje nikada neće zaboraviti i kojih se uvek rado sećaju.

Naime, Jelena je nedavno prelistavajući stare albume naišla na jednu fotografiju, koja je u njoj probudila posebne emocije, što je sa oduševljenjem podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Slika sa tavana! Gledam kako izgledamo ovde kao da smo osnovci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobedu na Dejvis kupu. P.S. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvetnih rešenja – napisala je emotivna Jelena u opisu fotografije iz 2007. godine, na kojoj se ona i Novak grle.

Podsećanja radi,  jedan od najskladnijih bračnih parova današnjice, Jelena i Novak Đoković su se upoznali 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, a svoju ljubav su krunisali brakom 2014. godine.