VIP NEWS

UVELIKO SE PRIPREMA ZA JEDAN OD NAJBITNIJIH DANA U ŽIVOTU: Paris Hilton sastavila neobičan spisak poklona koje želi da dobije na venčanju! (FOTO+VIDEO)

Naslednica imperije Hilton, reality superstar, Paris Hilton uskoro će stati pred oltar sa svojim partnerom, Carter Reumom.

Paris je specijalno za ovaj poseban dan unapred napravila listu poklona koje želi da dobije od gostiju i to iz odabrane lukuzne radnje.

Naime, ona od zvanica traži mnogo kristalnih predmeta za kuću, kao i “Buccellati” srebrni okvir za slike vredan više od 2.600 evra. Paris je takođe poželela i skupoceni svećnjak u obliku svetiljke koji košta oko 1.000 evra, kao i kristalnu figuru medveda vrednu više od 300 evra.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Ona je navela kako želi svoju kuhinju da opremi i poslužavnikom od oraha vrednim 800 evra, kristalnim stalkom za kavijar vrednosti 850 evra, ali i “Baccarat” čašom za šampanjac koja košta više od 800 evra.

Na listi želja Paris Hilton nalazi se čak i osam “Hermes” kompleta posuđa “Mosaique Au 24 Platinium”, koji vrede više od 6.000 evra.

Kada se sve sabere, ukupna vrednost poklona koju je Paris uvrstila na listu iznosi više od 50.000 evra.

Gostujući u emisiji “The Tonight Show” ona je otkrila da će se presvući čak deset puta tokom vikenda kada se bude udavala.

Biće to poput trodnevne afere. Imam puno toga isplanirano – istakla je Paris.