PROMO

UVERTIRA U DUGOOČEKIVANU SERIJU “PEVAČICA”: Milica Pavlović predstavila pesmu “Dabogda propao”! (FOTO+VIDEO)

Poslednjih godinu dana jedna od najiščekivanijih domaćih projekata je serija “Pevačica“, kako zbog veoma intrigantne priče koja je rađena po istinitom događaju, a koju su napisali Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, tako i zbog toga što je reč i o glumačkom debiju mlade muzičke zvezde, Milice Pavlović.

Serija “Pevačica” će sa emitovanjem startovati ove subote i publika će u narednom periodu imati priliku da isprati priču o mladoj pevačici Ivani Lazić, kao i kako će izgledati njen život nakon što je ostvarila svoju veliku životnu želju da postane popularna pevačica.

Milica je u više navrata istakla da je veoma ponosna na to što su joj Gaga i Nataša poverili glavnu ulogu u pomenutom ostvarenju, a kao uvertiru u dugo iščekivanu seriju seriju je objavila pesmu “Dabogda Propao“.

Reč je o emotivnoj baladi koju prati visokobudžetni spot koji ostavlja snažan utisak, što i ne treba da čudi kada je usko povezan sa samom radnjom serije “Pevačica”.

Iskreno, odbrojavam dane do početka emitovanja serije “Pevačica” i moram da priznam da sam mnogo nestrpljiva da publika konačno pogleda seriju i da svoj sud. U sklopu serije sam snimila i dve pesme. Početkom godine smo predstavili numeru “Crna Jutra”, a sada je došla na red i pesma “Dabogda Propao”, koja sa sobom nosi jednu snažnu emociju. Moram da priznam da je kod mene izazvala veoma jake emocije, budući da me je podsetila na razne momente kada sam na svojoj koži osetila šta znači nepravda – kaže Milica.

Spot za pesmu “Dabogda Propao” je snimljen još krajem januara meseca i Milici je ipak pošlo za rukom da kompletan projekat drži u strogoj tajnosti, bez obzira što je za sve detalje oko serije “Pevačica” vladalo ogromno interesovanje od momenta kada je najavljeno njeno snimanje.