VIP NEWS

VAŽNA ŽIVOTNA ODLUKA: Neda Arnerić šokirala javnost neobičnim planovima za budućnost!

Jedna od najpopularnijih glumica na našim prostorima, Neda Arnerić nedavno je iznenadila javnost kada je priznala da želi da iskusi asketski život, ali i da planira da se preseli iz Srbije.

Učila sam strani jezik pod stare dane, onaj najteži. Uspešno sam savdalala nemački, imam i sertifikat. Izvesnije je da se preselim u Austriju gde imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji, sebe sve više vidim u tim krajevima – izjavila je Neda za magazin “Hello”.

Ona je otkrila i da će uskoro iskusisti asketski život, ali i kako će to izgledati.

Indija mi je oduvek bila inspirativna, budizam blizak, o Salmanu Ruždiju znam sve…. Međutim, moj muž nikada nije želeo da ide na tu stranu sveta. Govorio je: “Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu.” Nedavno sam, posle duže pauze, ponovo krenila na časove joge, gde sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju. Pitala sam mogu li da se pridružim, odgovorili su mi: “Naravno, ali ide se u jedan ašarm, gde se vodi strog asketski život. Da li si spremna na to?” Verujem da mogu da izdržim deset dana u rizgoroznim uslovima i unapred se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, a ko zna, možda naučim i da meditiram.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment