LIFESTYLE

VELELEPNO ZDANJE NA JEDNOJ OD NAJTRAŽENIJIH LOKACIJA: Leonardo DiCaprio kupio novu nekretninu za 7,1 miliona dolara! (FOTO)

Slavni holivudski glumac, Leonadro DiCaprio nedavno je u svoj spisak nekretnina nedavno dodao još jednu velelepnu vilu vrednu 7.100.000 dolara, a koja se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija u luksuznom delu Los Angelesa, Los Feliz-u.

Celokupno imanje od pola hektara nalazi se na brdu odakle se pruža i prelep pogled na grad. Prednji dugački prilaz okružen je bujnim pejzažom i vodi do garaže za tri automobila sa direktnim pristupom kući.

Vila sa 4 spavaće sobe i 4 kupatila, izgrađena je 1928. godine, a ima šarm starog Holivuda. Svaka soba ima otvoreni pristup koji na donjem spratu vodi u dvorište.

Kutak za opuštanje na otvorenom uključuju bazen, spa, odvojenu sobu za meditaciju i jogu, potpuno odvojeno kupatilo na bazenu i novouređenu osmatračnicu sa pogledom na grad, uključujući opservatoriju Griffith Park.

Pogledajte…

Prethodni vlasnik ovog velelepnog zdanja bio je poznati glumac i kolega Leonadra DiCapria, Jesse Tyler Ferguson, poznat po ulozi u  seriji “Moderna porodica”. Ferguson i njegov suprug živeli su u ovoj kući poslednjih 8 godina.

Spekuliše se da je Leonardo DiCaprio kuću platio skuplje od prvobitne cene koju je dobio od Fergusona. Prodajna cena bila je niža od 7 miliona dolara,  međutim, on je bio toliko zainteresovan pa je iskreširao i više nego što se tražilo.