VIP NEWS

VELIČANSTVENI TRENUTAK KOJI ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Verili se Katarina Grujić i Marko Gobeljić! (FOTO+VIDEO)

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica na našim prostorima, Katarina Grujić je posle godinu dana harmonične ljubavi pristala da se uda za svog izabranika, fudbalera Crvene Zvezde, Marka Gobeljića.

Ovo je za Kaću bilo veliko iznenađenje s obzirom da je Marko dao sve od sebe kako bi joj priredio trenutak za pamćenje, što mu je i pošlo za rukom.

Kako bi ovaj trenutak učinio još posebnijim Marku su pored Snežane Borjan koja je bila “mozak operacije”, dodatno pomogli i čuveni “Gardisti”, njegovi prijatelji iz Crvene Zvezde sa kojima deli iste navijačke poglede – Vujadin Savić, Nemanja Radonjić, Goran Čaušić, Aleksandar Pešić i Branko Jovičić, koji su uveličali ceo događaj i upalili baklje kada je njihov prijatelj kleknuo pred Kaću.

Buduća gospođa Gobeljić nije skrivala oduševljenje, pa sve vreme nije skidala osmeh sa lica, a nakon što je izgovorila “da” usledilo je slavlje uz živu muziku.

I sama Kaća se na oduševljenje prisutnih latila mikrofona, pa je svom budućem suprugu prepevala navijačku pesmu Delija.

Ale, ale, ale, ooo, Gobelja se verio, ale, ale, ale, ale, ooo – otpevala je ona.

Kaća nije želela da skriva oduševljenje, pa je ovaj poseban trenutak podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ona je objavila fotografiju sa svojim budućim suprugom ponosno pokazujući blistavi verenički prsten.

Do kraja zivota, DA 🤍 – napisala je Kaća, nakon čega su usledile čestitke sa svih strana, a mi se pridružujemo istim.