VIP NEWS

“VOLIM TE ZAUVEK”: Cristiano Ronaldo nakon gubitka deteta rasplakao javnost emotivnom fotografijom! (FOTO)

Iza najboljeg fidbalera svih vremena, Cristiana Ronalda i njegovu porodicu je nekoliko veoma teških nedelja.

Naime, njegova verenica Georgina je bila rodila blizance, sina i ćerku, od kojih je sin preminuo na rođenju. Ova vest potresla je celu planetu.

Međutim, Cristiano je ipak skupio hrabrosti da nastavi dalje, te je fanove sada obradovao emotivnom fotografijom na kojoj pozira sa novorođenom kćerkicom.

Na fotografiji on pozira držeći u naručju ćerku, koju su on i partnerica Georgina Rodriguez dobili sredinom aprila ove godine.

VOLIM TE ZAUVEK – napisao je Cristiano uz emotivnu fotografiju sa svojom mezimicom, koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Podsećanja radi, Cristiano i Georgina su očekivali blizance, trebalo je da dobiju sina i ćerku, ali sin preminuo na porođaju.

Sa neizmernom tugom moramo da vas obavestimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najteža bol sa kojom se jedan roditelj može suočiti. Samo rođenje naše ćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak. Želimo da zahvalimo doktorima i medicinskim sestrama na svemu. Šokirani smo nakon ovog gubitka i molimo sve za privatnost u ovim teškim vremenima. Naš dečače, ti si naš anđeo. Uvek ćemo te voleti – napisali su tada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)