VIP NEWS

ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Čuvar Lady Gaginih pasa se prvi put nakon što je upucan oglasio iz bolničke postelje ! (FOTO)

Ryan Fisher, čuvar i šetač pasa muzičke zvezde, Lady Gage, po prvi put se obratio javnosti nakon što je na njega pucano.

Naime, iako su mnogi mediji preneli da je podlegao povredama kada je upucan dok šetao pevačicine pse, Fisher je na svu sreću sada demantovao ove glasine i obratio svima koji su se zbrinuli za njegovo zdravlje, uz objašnjenje da se polako oporavlja.

Naime, on je objavio dve fotografije iz bolnice, ispod kojih se zahvalio svima, a najviše Lady Gagi.

Pre 4 dana, dok je automobil odjurio i krv se prolila iz moje rane iz vatrenog oružja, anđeo je prešao i legao pored mene. Moji panični krikovi su se smirili dok sam je gledao, iako je registrovala da je krv oko njenog majušnog tela moja. Privezao sam Asiju najbolje što sam mogao, zahvalio sam joj se na svim neverovatnim avanturama u kojima smo bili zajedno, izvinio se što ne mogu da branim njenu braću, a zatim rešio da pokušam da ih spasim … i sebe.

Nadajući se da će moje smirene (snažne) molbe za brzinu moje nege, kao i fokusirani opisi pasa biti dovoljni da mi pomognu i privuku dovoljno pažnje policije i medija da pronađem dečake, osvrnuo sam se prema svom anđelu čuvaru . Nasmešio sam se njenoj drhtavoj formi, zahvan što će bar biti dobro.

Od tog trenutka, čim su nam se komšije okupile iz svojih domova i restorana, na pločnik, život je krenuo vrlo iznenada i neočekivano – napisao je on uz fotografiju iz bolničke postelje, a nakon toga nastavio.

Još uvek se oporavljam od bliskog susreta sa smrću i čuvam se od velikih medijskih priča. Nekada ću pisati i reći više, ali zahvalnost za svu ljubav koju osećam sa ove planete je neverovatna i jaka. Hvala Vam. Zahvalan što su pažnja i usredsređenost policije bili dovoljni da se Koji i Gustav vrate na sigurno, i znam da su posvećeni dovođenju ovih zločinaca pred lice pravde. Cenim ono što radite. Svim mojim prijateljima i porodici koji su plakali sa mnom i možda se čak i nasmejali jednoj ili dve moje morbidne šale pored mene ili preko ekrana – Volim vas. Hvala vam što ste me držali prisebnim više nego ikad. A moja mama i brat su doleteli ovde da budu sa mnom. Srećan rođendan Sean! Volim vas oboje svim srcem.

Hvala vam na svim videima podrške koje su mi slali moji klijenti. Kad vidim kako psi reaguju na mene, to me motiviše da nastavim da se igram sa njima kada se vidimo ponovo. Sve vas volim! Zahvaljujem se zdravstvenim radnicima: Bukvalno ste mi spasili život i pomogli mi da šetam bebe, ne mogu vam dovoljno zahvaliti.

A mojoj porodici i Lady Gagi: Tvoje bebe su se vratile, a porodica je na okupu. Uspeli smo! Tokom cele ove krize pružila si toliko podrške i meni i mojoj porodici. A tvoja prijateljska podrška, uprkos tvom traumatičnom gubitku dece, bila je nepokolebljiva. Volim te i hvala ti. I sada? Treba još mnogo oporavka da se desi, ali radujem se budućem trenutku kada će me ljubiti i lizati (a možda čak i popiškiti od uzbuđenja) Asia, Koji i Gustav – istakao je Rayan.

Podsetimo, Ryan Fisher je šetao Lady Gagine pse u zapadnom delu Holivuda u sredu oko 10 časova uveče, kada je upucan ispred svoje kuće u Sijera Bonita aveniji. Policija je brzo stigla na lice mesta kada su ga zatekli u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu.