VIP NEWS

ZA DVA MESECA STIŽU RODE: Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić čekaju ćerku!

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić postaće roditelji za dva meseca, a prema pisanjima domaćih medija, popularni par će dobiti ćerku.

Iako se ni on ni ona od početka svoje veze, preko venčanja, pa do trudnoće, nisu oglašavali po pitanju privatnog života, ovo je potvrđeno magazinu Story iz izvora bliskih mladom bračnom paru.

Za sada je izvesno da će se glumica poroditi u Los Anđelesu, gde živi sa košarkašem. No, da li će im to biti baza, nije poznato: Teodosić je nedavno izjavio da bi mogao da se vrati u Evropu i napusti NBA ligu.

Nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi, tako da ću se sigurno vratiti – izjavio je on nedavno. Jelisaveta je trenutno na porodiljskom bolovanju, ali dobro upućeni, a i ona sama, kažu da nije razmišljala o holivudskoj karijeri, iako joj je blizu trenutnog doma.

U ovom trenutku ništa me u životu ne žulja i ne dozvoljavam da me žulja. Verovatno će u budućnosti, tuđom voljom ili mojom nepažnjom, upasti neki kamenčić u cipelu, ali to je život. Kad se to dogodi, misliću o tome zašto je upao i kako da ga se rešim – izjavila je glumica nedavno, dok je izvor blizak paru odavno otkrio da košarkaš želi devojčicu.

Miloš je oduvek maštao da ima žensko dete jer su mu devojčice preslatke. Čašćavao je društvo i bio je baš veseo. Veruje da će umeti na pravi način da vaspita žensko dete. Kada mu je Jelisaveta rekla da je beba devojčica skočio je i vrisnuo na sav glas, a potom zagrlio suprugu. Bio je baš dirljiv momenat. Jedva čekaju februar da vide svoju bebicu. Oni žele da imaju troje dece i tako da se neće zaustaviti na ovoj bebi – rekao je izvor blizak paru za Informer.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment