LIFESTYLE

ZA NASLEDNIKA SAMO NAJBOLJE: Cristiano Ronaldo kupio sinu najskuplji “Rolex” sat koji je ikada napravljen! (FOTO+VIDEO)

Legendarni Cristiano Ronaldo je nedavno na dodeli nagrada “Globe Soccer Awards” u Dubaiju proglašen najboljim fudbalerom veka.

Kao i obično, Ronaldo ni ovaj, još jedan od najbitnijih trenutaka u karijeri, nije želeo da doživi bez dugogodišnje partnerke Georgine Rodriguez i svog najstarijeg sina Cristiana Ronalda Juniora, kojeg mu je pre 10 godina na svet donela surogat majka.

Georgina je i ovog puta na dodeli zasenila sve prisutne u raskošnoj crvenoj haljini sa velikim izrezom i dubokim dekolteom, ali posebnu pažnju javnosti su privukli modni detalji koji su te večeri nosili tata i sin.

Naime, Cristiano Ronaldo je za ovu specijalnu priliku nosio ogromni dijamantski prsten, narukvicu i sat, a ono što je ostavilo poseban utisak je činjenica da je njegov 10-godišnji naslednik nosio “Rolex GMT-Master II” sat, najskuplji model ikada napravljen od strane ovog poznatog brenda, a koji je još poznat i pod nazivom “Ice“.

Ovaj model sata ima kućište od 18-karatnog zlata i ukrašen je dijamantima, a imaju ga i Ronaldo i Georgina, a cena mu je vrtoglavih 500.000 eura.