VIP NEWS

ZA NJEGA GRANICE NE POSTOJE: Lil Nas X objavio svoju skroz golu fotografiju! (FOTO+VIDEO)

Otkako se pojavio na muzičkoj sceni, kontroverzni pevač, Lil Nas X ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Nakon što ga je među najveće muzičke zvezde današnjice lansirala popularna pesma “Montero (Call Me by Your Name)” objavljena pre pola godine, koja je osvojila sve top liste širom sveta, ni njegove fotografije koje iz dana u dan objavljuje na društvenim mrežama, takođe nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Naime, najavljujući svoj album prvenac, Lil Nas X je putem društvenih mreža objavljivao fotografije i video snimke sa trudničkim stomakom, predstavljajući svoj album kao bebu. Nakon što je njegov album ugledao svetlost dana, praćen video snimkom njegovog navodnog porođaja popularni pevač je izazvao burne reakcije javnosti, što mu je verovatno i bila namera.

View this post on Instagram

A post shared by MONTERO (@lilnasx)

Međutim, taman kada su se strasti oko njegovih kontroverznih objava smirile on je izgleda ponovo rešio da podgreje situaciju te je objavio fotografiju na kojoj pozira potpuno go, dok zadinjicu koja je u prvom planu pridržava rukama.

Podsećanja radi, Lil Nas X je prvi pevač koji ima ovakav pristup muzici, pa se kao jasno deklarisani homoseksualac u svojim pesmama i spotovima koncentriše upravo na gay odnose, seksualnost i ljubav.